Upozornění u sedaček Maxi-Cosi FamilyFix

  g+   sdílet  

Maxi-Cosi dobrovolně svolává všechny základny Maxi-Cosi FamilyFix prodané před 3. březnem 2010 k servisní prohlídce. Čtěte pozorně!

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ:

Maxi-Cosi dobrovolně svolává ke kontrole všechny základny Maxi-Cosi FamilyFix prodané před 3. březnem 2010.

Celá záležitost se týká potenciálního problému s mechanickým připevněním IsoFixových konektorů k základně. Výsledkem může být, že báze v případě nehody neposkytne dítěti požadovanou úroveň ochrany. Problém byl zjištěn během běžné interní kontroly kvality a týká se pouze nepatrného zlomku výrobků z celkové produkce základen FamilyFix. Neobjevily se v tomto směru žádné stížnosti a ani při běžném používání se tato závada u žádných zákazníků neprojevila.

Nejvyšší prioritou Maxi-Cosi je, jako vždy, vyrábět výrobky, které pomáhají udržovat naše děti v bezpečí. Z tohoto důvodu případným uživatelům základny Maxi-Cosi FamilyFix doporučujeme nepoužívat základnu do doby, než bude ověřena její správná funkčnost. Ke kontrole není zapotřebí žádný doklad potvrzující koupi základny.

Toto doporučení se vztahuje pouze k základně FamilyFix, á je zřetelně označená názvem ze strany výrobku. Problém se netýká základen EasyFix, EasyBase (2) či jakéhokoliv jiného výrobku Maxi-Cosi. Zatímco bude základna FamilyFix na servisní prohlídce, rodiče mohou nadále používat autosedačky Maxi-Cosi Pebble či Maxi-Cosi CabrioFix za použití 3 bodového bezpečnostního pásu.

Žádáme tímto všechny zákazníky vlastnící základnu Maxi-Cosi FamilyFix, aby nás neprodleně kontaktovali. Do doby, než bude ověřena plná funkčnost základny FamilyFix, důrazně doporučujeme základnu nepoužívat.

Vaši základnu prověříme na kterémkoliv z našich obchodů během 5 minut. K ověření správné funkčnosti není zapotřebí doklad o koupi.

Bližší informace týkající se této svolávací akce naleznete na www.maxi-cosi.cz, kde je též seznam často kladených otázek a odpovědí.

Zdroj: www.annaviktorie.cz

  g+   sdílet