Najděte své dítě za 9,5 sekundy

  g+   sdílet  

Na českém trhu se objevila nová služba umožňující preventivní ochranu Vašeho dítěte, založené na lokalizaci mobilního telefonu.  Tato služba je pod záštitou Ministerstva vnitra ČR a nově od března i Ministerstva Školství ČR, sprostředkovatel služby NajduTě je v přímém kontaktu s Policií ČR, pro případ ohrožení zdraví a života dítěte.
Největší výhodou této služby je, že může být zprovozněna na jakémkoli mobilním telefonu bez nutnosti instalace nových aplikací či přítomnosti GPS v mobilním telefonu.

NajduTě – STANDARD

Produkt STANDART do služby Najdu tě je ideální preventivní ochrana pro vaše dítě umožňující lokalizovat mobilní telefon Vašeho dítěte. STANDARD umožňuje historii pohybu mobilního telefonu Vašeho dítěte

NajduTě- BASIC

Produkt BASIC od služby NajduTě je základní služba umožňující zákonnému zástupci dítěte zjistit aktuální polohu mobilního telefonu dítěte.

NajduTe – EXCLUSIVE

Produkt EXCLUSIVE od služby NajduTě je kompletní řešení pro preventivní ochranu Vašeho dítěte. Služba umožňuje lokalizovat mobilní telefon dítěte a umožňuje zjistit i trajektorii pohybu mobilního telefony.

NajduTě – FAMILI PACKET

Výhodné řešení pro vícečlennou rodinu, v balíčku naleznete dva STANDARDY a jeden BASIC za zvýhodněnou cenu.

více na najdute.cz

  g+   sdílet