Tuzemské firmy válcují trh antivirů

  g+   sdílet  

Vyplývá to z analýz poskytnutých ve zprávě OPSWAT – Antivirus Market Analysis. Nicméně i nadále stoupá také podíl zabezpečení poskytovaného společností Microsoft. Konkrétně jejich Microsoft security essentials, který navzdory nepříliš dobrým výsledkům v testech získává stále větší tržní zastoupení. Asi i díky skutečnosti, že jde o nenáročnou aplikaci, která od uživatele téměř nic nepožaduje.

Avast

Nijak složité ale není ani používání nástrojů od společnosti Avast sídlící v Praze, která podle svých prohlášení chrání více než 177 milionů počítačů, mobilů a dalších zařízení. Také jejich základní produkty můžete používat zdarma a přispět tak nejen k úspěchu tuzemské firmy, ale výrazně také k bezpečnosti svých dat. Odkaz.

ESET

Zajímavých výsledků dosahuje také Slovenská společnost ESET. A jejich produkty pro zabezpečení počítačů, sítí i mobilních zařízení bezesporu rovněž patří ke světové špičce. Celosvětový tržní podíl okolo 11% je víc než výmluvným výsledkem dlouhodobého vývoje a stabilní kvality produktů. Odkaz.

AVG

Skvělých bezpečnostních parametrů samozřejmě dosáhnete také s produkty této společnosti. Ať už jde o business řešení nebo produkty pro domácí použití nebo zabezpečení mobilních zařízení. profesionalita zde přinesla téměř 10% tržní podíl na světovém trhu. Odkaz.

  g+   sdílet