Kvalitní služby bezpečnostních agentur…

  g+   sdílet  

ali

 

Na českém trhu působí několik tisíc bezpečnostních agentur. Bohužel jen zlomek z tohoto počtu nabízí opravdu kvalitní služby na profesionální úrovni. Pro laika v tomto oboru bývá mnohdy těžké vybrat, která agentura bude nejlépe vyhovovat jeho požadavkům a potřebám.

I když v dnešním uspěchaném světě to vypadá, že tradiční hodnoty vymizely, opak je pravdou.
Systém vítěz – vítěz je nejúspěšnější metoda, která existuje. Pokud Klient a zaměstnanci jsou na prvním místě, pak je společnost úspěšná.

Druhým stavebním kamenem se stal individuální přístup. Nabízení řešení potřeb klienta přímo na míru jeho požadavkům se stalo nezbytností. K tomu se musí přidat i rychlost vyřízení.

Z těchto dvou hodnost se pak stává koktejl, který vám umožní dělat věci jinak a dává vám možnost něco změnit.

Prioritou naší společnosti bylo vždy pomáhat druhým. To vše se může stát za jediného možného předpokladu – musíte MÍT RÁDI LIDI. Láska je klíčem v tomto světě. Bůh je láska. To je napsáno v Bibli.

Proto jsme rádi při jednáních s našimi klienty, že chápou poměr mezi cenou a kvalitou. Snažíme se vždy nabídnou jiný úhel pohledu a záleží pak na klientovi  pro co se rozhodne.
 

U Společnosti ALI 21, s.r.o. jsme položily základy na Hodnotách a Partnerství.

Tyto řádky uvedené v praxi vyústili v nové partnerství naposledy letos v dubnu. Naše společnost byla oslovena florbalovým týmemTJ JM PEDRO PEREZ CHODOV k zajištění jejich semifinálových zápasů Play-off  florbalové extraligy. Díky hodnotám, které oba „týmy“ vyznávají a nadšení proto co dělají se zrodila nová spolupráce. Musím touto cestou poděkovat zástupcům klubu Pedro Perez Chodov za vstřícnou, milou a konkrétní komunikaci. Také pogratulovat k postupu do Superfinále přes rekordmana florbalové extraligy Tatran Střešovice. 

  g+   sdílet