Festivaly – kdo mě (p)ohlídá?

  g+   sdílet  

Blíží se léto a s ním samozřejmě i spousta společenských a kulturních akcí, z nichž jsou nejvyhledávanější zejména festivaly. Když jdete na nějakou podobnou, vlastně na jakoukoliv akci, doporučujeme dodržovat pár jednoduchých pravidel:

- Na místo konání akce přijeďte vždy včas a s platnou vstupenkou

- Nenoste u sebe žádné nebezpečné předměty

- Mějte u sebe jen základní věci: Kartičku pojištěnce, Občanský průkaz a nutnou hotovost. Ostatní věci nechte doma

- Pokud na akci přespáváte, doporučujeme se ubytovat ve stanovém městečku.

Abyste na bezpečnost svou i jiných nebyli sami, již několik let se takovýchto akcí účastní i profesionálové vycvičení ke hlídání pořádku. Zaměstnanci bezpečnostních firem jsou proškolení a vědí, co dělat v každé situaci. Takoví jsou alespoň lidé od bezpečnostní agentury ALI 21 s.r.o.

Semtex Culture

Její zaměstnance jste mohli potkat například na festivalech Rock for People, Svojšice, Creamfield, Mácháč, Summer of Love, Semtex Culture nebo Cosmic Trip. Letošní rok se firma chystá na festivaly Jam Rock v Žamberku, Benátská noc ve Vestci, Sázava fest ve Světlé nad Sázavou a na Trutnovský festival. Mezi společné akce patří poprvé Vyšehradské fórum, konané na začátku června v Kongresovém Centru Praha a kde jste mohli vidět krásné hostesky právě od firmy ALI 21.

DSCN0315

Firma samozřejmě zajišťuje i fotbalové akce. Během června zajišťovala Finále Pražského poháru mezi celky Tempo Praha a Union Vršovice. Tým zaměstnanců bezpečnostní agentury ALI 21 s.r.o. jste mohli potkat při zajištění FAN ZONY na Letenské pláni u příležitosti utkání FIFA 2014 World Cup ČR – Itálie.

DSCN0330

V poslední době jsou stále oblíbenější  pivo- a vinobraní. Zaměstnance firmy ALI 21 jste mohli potkat například před měsícem na druhém ročníku Žižkovského pivobraní, které se konalo za přítomnosti slunečních paprsků, které po dlouhé době vystřídaly neustálý déšť. Pro firmu bylo velkou ctí poskytnout své služby Městské části Praha 3. Tato spolupráce není první a jistě ani poslední. Zaměstnanci firmy ALI 21 se již těší na 13. července, kdy se odehraje akce Husité na Vítkově, kam jste všichni srdečně zváni.

  g+   sdílet