Na chatu a na kolo, ale jak?

  g+   sdílet  
tazne zarizeni westfalia

Světový výrobek světového výrobce. V ČR vám může zajisti spol. KANACO.

Když člověk potřebuje ve svém osobním automobilu vozit rozměrné věci, bývá to problém. Půjčovat si dodávku se může pěkně prodražit, o koupi většího vozu ani nemluvě. Nejlevnější a nejtrvalejší řešení je montáž tažného zařízení. Tažné zařízení je jednoduchý, levný a dlouhodobě přínosný způsob, jak několikrát zvětšit užitný prostor Vašeho vozu. Tažné zařízená by si člověk rozhodně neměl montovat sám, ale měl by zajet do atestované firmy, nejlépe do firmy, který mu tažné zařízení prodala. Atestovaná firma disponuje osvědčením pro montáž a garantuje správnost namontování.

tazne zarizeni kanaco

Vždy vyhledejte jen montážní středisko s atesty.

V praxi to probíhá tak, že zákazník přijde do obchodu, na svůj typ a značku vozidla si vybere tažné zařízení, které se mu líbí a firma mu nabídne montáž. Protože zákazník není automechanik a rozhodně nemá atest na montáž tažných zařízení, s nabídkou souhlasí. Firma zařízení namontuje a předá zákazníkovi typový list daného tažného zařízení. Zákazník dojede na magistrát, kde jde k přepážce a zaplatí 50 Kč za zápis tažného zařízení do technického průkazu.

Firma Kanaco s.r.o. prodává a montuje tažná zařízení značek Hook, Galia, Thule-Brink a Westfalia, který jsou považována za nejkvalitnější v Evropě. Dále také na tažná zařízení dodává nosiče kol značky Westfalia a Twinny Load, nosiče kol na střechu značky Mont Blanc a Cruz. Nosiče jízdních kol značky Twinny Load mají patentovaný způsob uchycení za kliku pedálu a tudíž jsou vhodné i pro kola s karbonovým rámem. Nutno podotknouti, že nosiče kol těchto značek díky kvalitě zpracování a bezpečnosti nabízejí prodejci automobilů jako originální příslušenství.

  g+   sdílet