Vše o bezpečnosti na podzimním pražském veletrhu

  g+   sdílet  

FSDays_2013-logo_grafika

Mezinárodní veletrh nejnovějších trendů bezpečnostní techniky, systémů a služeb FSDays 2013 (Prague Fire & Seucurity Days 2013), již tradičně pro obory FIRE&SECURITY, IT PROTECTION, SAFE TRAFFIC, RESCUE PRAGUE a INTELIGENTNÍ BYDLENÍ, se uskuteční ve dnech 17. – 21. 9. 2013 v PVA EXPO PRAHA opět souběžně se stavebním veletrhem FOR ARCH 2013.

Veletrh FSDays 2013 je zaměřen zejména na odborníky a profesionály z oboru protipožární a bezpečnostní techniky. Oslovuje montážní a realizační společnosti, projektanty a architekty, developery, stavební společnosti, poskytovatele služeb fyzické ostrahy, bezpečnostní a IT manažery, facility management, zástupce bezpečnostních složek státu a odborné školy. Zvláštní pozornost je věnovaná stavebnictví, ochraně budov a objektů, zabezpečovací technice, protipožární ochraně a v letošním roce ještě výrazněji integrovaným systémům budov. 

IMG 11

„FSDays nabízí mimořádnou synergii s největším a nejnavštěvovanějším stavebním veletrhem v ČR – FOR ARCH a ve své otevřené a velmi živé atmosféře se stává místem pro kvalitní a prestižní prezentaci nejnovějších bezpečnostních systémů zástupců jednotlivých značek v moderním, největším pražském veletržním areálu,“ říká Aleš Beneš, ředitel veletrhu FSDays a organizující společnosti  Mascotte s.r.o.  Ojedinělé oborové propojení bezpečnosti se stavebnictvím významně rozšiřuje cílovou skupinu odborných návštěvníků FSDays především z řad architektů, projektantů, stavebních společností, developmentu, ale i zástupců bytových družstev a sdružení nájemníků či vlastníků domů.

Návštěvou pátého ročníku FSDays tak můžete shlédnout i současně probíhající komplex veletrhů FOR ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY&SPA a FOR WASTE.

Hlavní téma letošního ročníku FSDays je „Digitální bezpečnost„. Zajímavou novinkou, kterou jistě ocení vystavovatelé i návštěvníci, je umístění všech oborově blízkých vystavovatelů celého komplexu výstav na jedno místo, do moderní, nově otevřené haly 4 a zároveň do bezprostřední blízkosti firem z příbuzných oborů partnerského veletrhu FOR ARCH – elektro, inteligentního bydlení a digitální domácnosti.

Nejnovější technologie z oborů bezpečnosti představí mnoho významných společností. Pro zajímavost uveďme například ASM, BESYCO, COMNET (UK), ELFNET GROUP, FIRE EATER, FLAJZAR, GUNNEBO CZ, JABLOTRON ALARMS, NAM SYSTEMS, PANASONIC SYSTEM COMMUNICATIONS COMPANY EUROPE, PROFICOMMS, SCHRACK TECHNIK, SKANSKA, SOVTE, ZDENĚK HOLOMÝ ELECTRONICS a mnohé další

IMG 07

 

Na veletrhu se budou prezentovat i partneři akce, Hlavní partner veletrhu – Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm, Odborný partner – Cech EPS ČR a Partneři Městská policie hl. m. Prahy a SH ČMS.

Nedílnou součástí FSDays 2013 jsou jako každoročně přednášky a konference. Dne 17.9. se můžete zúčastnit konference Zajištění bezpečnosti v inteligentních budovách, dne 18.9. proběhne soubor přednášek s názvem Úloha facility managementu v bezpečnosti budov.

Pro všechny prezentující se společnosti připravil organizátor veletrhu, společnost Mascotte, opět prestižní soutěž o nejlepší a nejzajímavější prezentovaný produkt či službu „FSDays AWARD 2013“.

FSDays 2013 se uskuteční pod záštitou Ministerstva vnitra ČR, Ministerstva dopravy ČR a Hlavního města Prahy. Hlavním partnerem je Asociace Grémium Alarm. Odbornými partnery jsou ASIS International ČR, Cech EPS a ORSEC, dalšími partnery a spolupracujícími organizacemi jsou Asociace soukromých bezpečnostních služeb ČR, Městská policie Praha a IFMA CZ.

Veškeré novinky a zajímavosti týkající se FSDays a podrobný program odborných konferencí včetně on-line registrace najdete na www.fsdays.cz.

image002

  g+   sdílet