Neztratí se, neujede.

  g+   sdílet  

Společnost ALI 21 s.r.o. poskytuje poměrně velkou šíři služeb.  Od zabezpečení akcí ostrahou, přes fyzické čtyřiadvacetihodinové hlídání, elektronické zabezpečení majetku až po požární asistenci a služby privátní zdravotní služby.

ali I

V roce 2006 byla firma oslovena společností ŠKODA AUTO a.s. při zajištění Roadshow ROOMSTER. Tato akce byla rozdělena na tři části. První část bylo zajištění stánku na parkovišti Obchodního Centra Letňany a na náměstí Republiky v Plzni.

Druhá část bylo zajištění vozů v prostorách parkingu hotelu Andel´s na Smíchově.
Třetí část pak bylo převezení vozů na Karlštejn Golf Resort a na letiště v Příbrami.

V roce 2013 firmu oslovila společnost Honda Motor Europe Limited s požadavkem na zajištění nonstop hlídání stanu, kdy z celého světa přiletěli novináři, aby mohli otestovat nové vozy značky Honda.

ali II

 

V návaznosti na první zakázku se ve firmě ALI 21 začali zabývat otázkou rozšíření služeb tak, aby svým klientům mohla poskytnout kompletní péči v rámci bezpečnostních služeb. V roce 2010 tak vznikla Divize SaveCars zabývající se přehledem vozového parku klienta. SaveCars není jen pro společnosti, je pro každého, kdo chce mít 100% kontrolu nad svým vozem.

Díky zahraničnímu partnerovi, od kterého firma získala licenci pro Českou Republiku, nyní nabízí klientům v Čechách službu, která funguje po celém světě.

ali III

Možná se nyní ptáte, proč zvolit zrovna službu SaveCars, když je tu několik jiných produktů od konkurenčních firem. Když se budeme držet faktů, zde máte několik důvodů:

  1. V České republice se ztratí průměrně 35 vozidel denně. Jen 5 z nich je navráceno majiteli. Se službou SaveCars se výrazně zvyšuje pravděpodobnost navrácení vozidla majiteli.
  2. Snížení firemních nákladů na provoz vozidla. Komplexní přehled o spotřebě a provozu vašeho vozového parku. (Zde odkaz na http://svetvbezpeci.cz/pe_app/clientstat/?url=www.ali21.cz/v-cem-pomaha-sluzba-savecars-firmam/)
  3. Zabezpečený přenos informací a neomezenou archivaci dat poskytuje jedna z pěti nejsilnějších telekomunikačních společností v České Republice CASABLANCA INT.
  4. Nepřetržitý provoz Hotline.
  5. Licencované webové rozhraní v českém jazyce na špičkových mapách Google, které v současné době využívá přes 2000 zahraničních klientů.
  6. Na zabezpečení svých služeb firma ALI 21 spolupracuje s Policií České Republiky.
  7. Nepřetržitý přehled nad všemi objekty na území EU, Severní a Jižní Ameriky, Afriky, Asie a Austrálie.
  8. Aktivní monitoring v České republice, na Slovensku a v Rumunsku. Připravuje se podpora pro další státy, aktuálně například pro Rusko.
  9. Technologické zajištění poskytují přední výrobci zabezpečovací techniky.
  10. Slevy na pojištění.
  g+   sdílet