Atrapa bezpečnostní kamery? Skvěla stopka pro zloděje.

  g+   sdílet  

 

kamera atrapa

Investice do prevence před zloději a vandaly se vždy vyplatí a potvrzují to i policejní statistiky. Jak říkají kriminalisté: „Někdy stačí opravdu maličkost a zloděj si vloupání do objektu rozmyslí.“

Atrapa bezpečnostní kamery je určena do prostředí, kde je potřeba odradit potenciálního zloděje. Je vhodná nejen pro prodejny a obchody, ale i pro toho, kdo má málo finančních prostředků a nechce investovat do drahého kamerového systému např. pro rodinné domy nebo chaty a chalupy.

V nabídce společnost Limburský naleznete velmi kvalitní atrapy bezpečnostních kamer nesnadno rozeznatelných od pravé bezpečnostní kamery. Atrapa kamery odradí zloděje, vandaly, ale může také např. zvýšit produktivitu práce na pracovištích. Atrapa kamery obsahuje blikající LED kontrolku, kterou napájí vložené baterie. Novinkou u venkovních atrap kamer je solární článek, kdy se tak atrapa kamery stává energeticky soběstačná. Blikající kontrolka navodí dojem, že např. zákazníci nebo kolemjdoucí jsou sledováni kamerovým systémem.

Doporučujeme kombinaci námi nabízených samolepek: „Objekt je střežen kamerami se záznamem.“ Instalaci atrapy kamery zvládne i laik.

Čeká Vás investice od cca 200 Kč a to skutečně vyplatí. Doporučujeme.

Zdroj: internetový obchod Limburský.cz

  g+   sdílet