SHERLOG R PLUS – SPECIÁLNÍ NABÍDKA do 31.3. 2014

  g+   sdílet  

nalezené auto

Oficiální zpráva

Škoda Octavia Combi

7.2.2014 v 01.05 > 7.2.2014 v 01.50

V nočních hodinách se aktivoval systém SHERLOG na vozidle Škoda Octavia Combi, které parkovalo v Praze 4 na ulici. Klientské centrum Secaru Bohemia ověřilo u klienta zda se jedná o odcizení vozidla. Po potvrzení krádeže vyslalo Klientské centrum do místa pohybu odcizené Octavie vyhledávací vozidla Secaru Bohemia a zásahová vozidla Policie ČR. Při dohledávání v Praze 4 se jedna z hlídek Policie ČR dostala do bezprostředního kontaktu se zlodějem a donutila ho vozidlo zastavit, přičemž došlo k jeho zadržení. Pachatel Octavii odřel na pravém boku, když vozidlem přeskočil obrubník a narazil do plotu. Ve vozidle byla vytržena spínací skříňka. Věc je v šetření Policie ČR.

Cena vozidla: 440 000 Kč

Pokud chcete mít své auto v bezpečí, pak vám postačí základní aktivní zařízení pro vyhledávání vozidel SHERLOG R PLUS za vynikající cenu, ke které navíc získáte jako bonus kartu SHERLOG Club

  • Pokrádežový vyhledávací systém – vaše auto nemonitorujeme
  • Vlastní rádiová síť
  • Neodrušitelnost signálu na rozdíl od konkurence
  • Auto vám vrátíme obvykle do 2 hodin
  • Non-stop klientské centrum
  • Vlastní pátrací vozidla a letecký park
  • Spolupráce s Policií ČR

PROTO SE ÚSPĚŠNOST VYHLEDÁVÁNÍ VOZIDEL SYSTÉMEM SHERLOG DLOUHODOBĚ POHYBUJE NAD 98%!

Jak funguje vyhledávání odcizených automobilů SHERLOG R Plus?

Po instalaci dostanete čip, kterým se bezpečnostní systém automaticky odblokuje. Pokud se s autem snaží kdokoliv manipulovat bez použití čipu, SHERLOG ihned začne vysílat tísňový signál.

Signál prověříme a budeme vás kontaktovat. Pokud nepůjde o planý poplach (například když nám nenahlásíte výměnu kol v servisu), ihned na místo vysíláme naše vyhledávací vozidla a zásahová vozidla Policie ČR.

Po nalezení vám bude vozidlo předáno.

Stejně jako ostatní systémy pro rádiové vyhledávání vozidel řady SHERLOG, i systém SHERLOG R PLUS má celou řadu dalších výhod – od slevy na pojistném po doživotní záruku.

Žádný jiný zabezpečovací systém v ČR vám nedá 98% šanci na nalezení a vrácení odcizeného vozu.

Chcete důkaz? Prohlédněte si pravidelně aktualizovanou galerii nalezených vozů  spokojených klientů.

14 400 Kč sherlog r plus, cena je bez DPH (vč. DPH 17.424,- Kč), + roční provozní poplatek 5.500,- Kč bez DPH ( vč DPH 6.655,- Kč )

Více informací získáte zde

  g+   sdílet