BARA překonala 10 000 instalací zabezpečovacích systémů

  g+   sdílet  

bara

Svoji desátou tisící instalaci zabezpečovacího systému dokončila firma BARA, spol. s r.o. z Prahy. Jedná se o zařízení zabezpečovací signalizace v objektu novostavby mateřské školy v obci Tuřany u Slaného v okrese Kladno.

„V této obci je to již čtvrtá instalace EZS“, řekl nám majitel a jednatel společnosti BARA, pan ing. Jiří Müller, “po budově obecního úřadu, obecním skladu strojů údržby a budově základní školy, kde naše zařízení slouží k plné spokojenosti již několik let.“

Firma funguje bez přerušení 23 let, od roku 1991, posledních 12 let i s nepřetržitou servisní službou. Zaměřuje se především na Prahu a Středočeský kraj, ačkoli řadu zakázek realizovala po celém území ČR.

„Srovnáme-li zabezpečovací systémy z počátku devadesátých let se současnými, vidíme propastné rozdíly. Především v komunikačních možnostech systémů, jemnosti lokalizace poplachu či případné poruchy a jejich zobrazování. Tehdejší alarmy zejména neměly než sirénový výstup, dnes si přes poplachovou ústřednu komfortně mobilem na dálku ovládáme topení, zavlažování či co zákazníka napadne.

DSCF5042

Noví zákazníci přicházejí především na základě doporučení jiných, spokojených klientů z let minulých. V tom firma spatřuje výhodu dobré pověsti i stálice na trhu a současně handicap nových, teprve nyní vznikajících firem, bez zkušeností a bez zázemí stálých zákazníků.

Titulek

 

  g+   sdílet