Bezpečnost systému SAIK pro správu klíčů v chráněných prostorách

  g+   sdílet  

Pořídit si systém a provést jeho implementaci je jedna věc, druhou pak použití v praxi  a spolehlivost. Jak je na tom systém SAIK od firmy BT Electronics?

saik04

Může systém zkolabovat? Jak funguje servis, za jak dlouho bude v takovém případě systém opět funkční?

V Polsku jsou vady depozitářů klíčů opraveny během 24-48 hodin na půdě zákazníka, kde je systém SAIK instalován. Naše společnost má síť servisů po celém Polsku. BT Electronics zavádí podobné schéma servisních služeb i v jiných zemích, včetně České republiky, kde začínáme systém SAIK prodávat.

saik05

Systém může ochránit klíče i malé objekty, co vše je možné v SAIKu uchovávat? Kupříkladu šperky? Dejme tomu v bankách?

Jedná se o technologicky nejpokročilejší elektromechanické depozitáře klíčů (včetně atypických) a jiných cenností coby základních jednotek systému. Depozitář, nebo můžeme říct „skřínka“ se používá k bezpečnému ukládání klíčů a jiných cenností. Systém SAIK nabízí neomezené možnosti, co se týče kvantity, rozměrů a typů uchovávaných předmětů. Vše závisí na požadavcích klienta.

saik06

 

Je systém pokaždé unikátním produktem, nebo existuje i „standardní“ verze?

Základní ceník obsahuje několik standardů, které naše společnost vyrábí s ohledem na velikost depozitářů. Od nejmenšího systému SAIK pro 12 klíčů, po největší – pro 126 klíčů. Standardní verze vychází hlavně z počtů klíčů, které je potřeba zabezpečit. Ovšem možnost přizpůsobení našeho systému požadavkům zákazníka činí naše depozitáře klíčů unikátními.

Děkujeme za informace a pokud se chcete dozvědět ještě více, doporučujeme navštívit stránky dodavatele tohoto zajímavého systému, BT Electronics.

  g+   sdílet