Bezpečnost Vašich firemních sítí.

  g+   sdílet  

d-Health Rufus

Každý si klade otázku jak zajistit uživatelskou bezpečnost svých firemních a podnikových sítí.

Přiblížíme vám produkty ZONE FLEX od společnosti Ruckus Wireless, kterou na českém trhu zastupuje firma d-Health s.r.o.

 

Zone Flex je kompletní přizpůsobivý, inteligentní (Smart) WLAN systém, který nabízí společnostem výkon, který požadují – a jednoduchost, kterou potřebují.

 

Jeho předností a výhodou je plně Plug-In, 100% tzv. meshovatelnost (meschování = síťování). Další předností je jeho jednoduchá instalace a konfigurovatelnost – zároveň automatická klientská administrace a pokročilá bezpečnost.

Produkty Zone Flex umožňují vybudovat v současnosti jedno z nejkvalitnějších Wi-Fi na světě, protože i rozsáhlá WLAN neustále automaticky vybírá optimální cesty signálů, hodnoty interferenčního posunu a dalších proměnných pro přizpůsobení se dynamickému Wi-Fi prostředí.

Jsou cenově výhodné, protože společnosti jejich použitím získávají všechny výhody a funkcionality high-end systémů, ovšem s daleko menším množstvím access pointů než za použití klasických produktů. Tím klesají investiční náklady (CAPEX), a vzhledem k jednodušší správě je docilováno i nižších provozních nákladů (OPEX).

Žádná jiná WLAN nekombinuje inteligentní meshování (síťování), dynamickou uživatelskou bezpečnost, adaptabilní RF routování signálu, 802.11n a centralizovanou správu – vše bezpečně, škálovatelně, s jednoduchou uživatelskou platformou.

Pro koho jsou tyto systémy vhodné?

1)       Firemní WLAN – robustní, bezpečné, škálovatelné a spolehlivě centrálně spravované sítě WLAN, vhodné pro jakoukoliv síťovou strukturu.

2)        Obchod – společnosti pomocí účinnější Wi-Fi technologie ovlivňují zvyšování efektivity i spokojenosti zákazníků.

3)        Sklady – společnosti jsou schopné využívat robustní Wi-Fi pokrytí i ve velmi rozsáhlých skladovacích prostorách či komplikovaných (z hlediska šíření RF signálu) podmínkách.

4)        Zdravotnictví – řešení, která pomáhají ošetřujícímu personálu ve zvyšování kvality péče o klienty.

5)       Ubytování – inteligentní distribuce vysoce rychlostní konektivity pomáhá ke spokojenosti hotelových hostů.

6)        Vzdělávání – školy či městské části dostávají lepší pokrytí při menším počtu access pointů a menším množství ethernetové kabeláže.

Toto jsou základní informace, které vám pomohou v řešení bezpečnosti vašich sítí. V případě dalších otázek se obraťte na distributora pro ČR společností d-Health s.r.o.

  g+   sdílet