Pro letošní rok si společnost ASSA ABLOY připravila několik novinek v oblasti elektro produktů.

  g+   sdílet  

assab

První inovací je řada motorických vícebodových zámků CERTA, které jsou nově značeny jakoMP420 a MP520 (původní značení EL426, EL526). Nově tyto zámky splňují certifikaci dle normy EN14846, která specifikuje požadavky a zkušební metody pro pevnost, bezpečnost, životnost a funkčnost elektro zámků. Současně byly zámky úspěšně otestovány na funkčnost 500 000 cyklů.

Významná změna přichází také u samozamykacích zámků FAB Bera. Tyto zámky se do současné doby vyráběly pouze v bezpečnostní třídě 3, nyní je možné objednat všechny typy zámků (mechanické, elektromechanické, elektromotorické) i ve 4. bezpečnostní třídě (RC4 – nejvyšší běžně užívaná třída bezpečnostních dveří jak pro koncové uživatele – byty, rodinné domy – tak pro komerční a průmyslové objekty). Bezpečnostní požadavky této třídy dosud splňovaly pouze zámky ABLOY. Systémové kování FAB Bera je aktuálně v přípravě a bude dostupné v průběhu letošního roku.

assab II

Rozšíření sortimentu se dočkala také řada bezdrátových elektromechanických kování systému Aperio. Jedná se o novou verzi s integrovanou čtečkou a PIN klávesnicí (APERIO E100). Toto kování je určeno jak pro plné, tak i rámové dveře, kde je vyžadováno vícenásobné ověření uživatelů (RFID karta + PIN kód). Aktuálně je možné využít tři varianty autorizace – pouze PIN, pouze RFID karta, RFID karta + PIN. Toto kování se vyrábí ve verzi BASIC i PREMIUM a disponuje zvukovou i LED signalizací.

assab III

Poslední aktualitou je elektrický otvírač pro těžký provoz, který je vyráběn německou firmou effeff a nese označení 9104.80. Tento otvírač je díky mechanické odolnosti určen pro náročné podmínky. Disponuje monitorovacím kontaktem pro signalizaci stavu a jeho odolnost proti vylomení je úctyhodných 1530 kg.

Produkty ASSA ABLOY najdete v e-shopu eshop.abbas.cz.

 

ASSA ABLOY

Komplexní řešení dveřních systémů

Společnost ASSA ABLOY je předním světovým výrobcem a dodavatelem komplexního řešení uzamykacích dveřních systémů. ASSA ABLOY klade důraz na zabezpečení, bezpečnost a snadné ovládání, tak, aby byly splněny všechny potřeby a požadavky uživatelů.

ASSA ABLOY je zastoupena ve všech významných regionech světa, s vedoucí pozicí v Evropě, v Severní Americe a v Austrálii. V rychle se rozvíjejícím segmentu elektromechanického zabezpečení má ASSA ABLOY vedoucí postavení v oblastech jako jsou řízení přístupu, identifikační systémy a hotelové zabezpečení.

  g+   sdílet