For Bikes 2014 a Petra Hurtová

  g+   sdílet  

Aby náš svět byl bezpečnější, tak musíme velmi často najít velkou vnitřní sílu. Nejen techniku, firmy, systémy, ale jen sílu. A to buď dlouhodobě, preventivně nebo např. jednorázově v krizové situaci. Skutečně velkou životní sílu jsme cítili na nedávno proběhnutém veletrhu od paní Petry Hurtové, která shání podporu nejen na své sportování a na svůj nový stroj. Podívejte se na stránky www.petrahurtova.cz a podpořte báječného člověka, kterého jsme mohli krátce poznat spolu s kolegyní Michaelou. Nebo si jen přečtěte psaní paní Hurtové o účasti na veletrhu. A tu zmiňovanou ucítíte…

IMAG0637

Být dobrý a vážený, nemusí vždy bezpodmínečně znamenat, že musíte být 100% nejlepší. Sama jsem se o tom mohla přesvědčit 28-30.3.2014 v Praze v Letňanech na veletrhu For Bikes. Ano mnozí si řeknou co tam, vždyť nejsi firma ani organizace, a možná právě proto. Protože nejsem , jsem tam chtěla být a děkuji organizátorům, že mi tu možnost prezentovat se tam dali.Možná vás napadá druhá otázka co jsi tam prezentovala. Jednoduchá odpověď SEBE. Petru Hurtovou a svou myšlenku ať *R 16* a i to , že handicap vás nemusí zastavovat ale právě naopak může vám mnohdy ukazovat ten směr , otázkou je zda ten správný či ne ale to by byl zase jiný příběh. Po domluvě s organizátory jsem se tedy rozjela na největší cyklistický svátek u nás s nejmenší expozicí co For bikes asi kdy zažil . Ale jak pravil jeden návštěvník, TEN VÁŠ STÁNEK JE MALIČKEJ ALE MÁ DUŠI A TO SE MI MOC LÍBÍ,a to bylo to co jsem právě chtěla, v té směsici špičkových doplňku na kola, v husté škále oblečení ve kterých by jste například mohli jet i na Aljašku a 100% by jste neumrzli ani v -45 stupních protože to píšou v příbalovém letáčku, Ano výstaviště Letňany se v tyto dny proměnilo v obrovský obchodní dům ve kterém jste mohli najít ledacos, ceny úměrné značkám a kvalitě,i když mám trochu tak dojem , že kdo měl výraznou reklamu , byl též největším tržitelem , tak to prostě je když chcete zaujmout musíte být vidět, v tomto případě to platí asi desetinásobně !!

IMAG0633

No já sice moc vidělt nebyla ale upřímně ani mi to nevadilo tak i tak, to bylo moc fajn, protože kdo chce tak ten si vás najde, neb jsem byla i v příručce pro návštěvníky byť jsem byla tak maličký stánek. A také to tak bylo nezastavovali se jen známí, ale i neznámí, i samy vystavovatelé a ptali se na hrozně moc otázek a já mnohdy nevěděla komu dřív odpovědět.Otázky byli různé některé přímé na mou maličkost některé se týkali kola, úspěchů, závodů,a hodně také budoucnosti… A já jsem na sebe hrdá, že jsem na všechno dokázala odpovídat a nebyla snad žádná otázka na kterou bych neuměla odpovědět… I na to ,,a co děláte dneska večer,, jsem odpověděla JV rámci veletrhu byl i doprovodný program autogramiády a jiný super věci který jsem slyšela jen když to hlásily protože jsem se ze stánku hla jen na WC a jinak nikam… až v neděli jsem se na chvilku trhla a mohla si to trochu v klidu projít, neb jsem chtěla přivézt něco Viktorovi .Ano tohle byla ta stinná stránka veletrhu ale já to podstoupila ráda , zjištění že si vás tolik lidí váží , a koukají na vás s respektem protože se snažíte dělat něco , co vás stále nutí být lepším a lepším a nemyslíte jen na sebe a dokážete se o to podělit i s ostatními vás na tolit hřeje u srdíčka, že to snad není ani potřeba komentovat. Abych ukončila nějak to moje žvanění J Bylo to moc naplňující hektické, únavné ale jsem hrdá na sebe, že jsem to zvládla i na všechny ty co my pomohli jak s přípravami (všichni ze stánku Dexter cyklo oblečení, Jirka Valtera (ROLLAP), Miše ,,Jeřabince,,za úžasný omalovánky a pastelky, Janě za fotky ,dětem ze ZŠ Ještědská za obrázky , které měli obrovský úspěch , Martině za přívoz Romanovi za odvoz … Tak i s průběhem ,jako že jsem nemusela spát ve stanu před PVA nemusela jsem jíst jen to co jsem si ulovila … Děkuji Honzovi (pravá půlka *R16 Dexter Teamu*) za 100% zázemí protože i to bylo dost podstatný abych to přežila a nezbláznila jsem se z té hromady lidí. PROSTĚ BEZ TĚHLECH LIDÍ BY TO NEŠLO…Děkuji Moc !!!! A děkuji moc všem těm co se u mého pidi stánku stavili ať jen na kus řeči a nebo mě podpořit !! Děkuji Děkuji Děkuji VŠEM !!!!!

Svět v bezpečí/ Pavel Mojžíš

  g+   sdílet