Udělejte si čas na své zabezpečení, nebo si najdou čas jiní….

  g+   sdílet  

488610219

Jak dlouho si říkáte, že si nejen pro klid duše pořídíte zabezpečovací systém do chalupy, chaty, domů nebo do firmy? Zamyslete se? Pro hlubší zamyšlení použiji nedávno zachycený komentář. Vysloven byl naším firemním správcem počítačové sítě. On totiž v návaznosti na fundovanou debatu o možnostech zabezpečených počítačích použil toto: „…majitelé nebo uživatelé počítačů se dělí na dva tábory. Ti, co data zálohují a Ti, co ještě o data nepřišli.“ Je to maximálně trefné. Jedná se o komentář k počítačům, ale vidím zde jasnou paralelu k zabezpečení majetku a našich blízkých. Jestli nemáte čekat u počítače, až o data přijdete a rovnou si je začít zálohovat, tak nečekejte, až navštíví nezvaný host vašeho souseda nebo dokonce Vás. Jen tak totiž budete na 100 % shánět funkční zabezpečení. Pojďme se podívat s předstihem na jednu z možností, jak na to…

Pokud chcete zabezpečit svou nemovitost proti vniknutí zlodějů kvalitně a bez nutnosti složité instalace a rozvodu kabelů, nabízíme vám řešení. Společnost GSM Alarmy z Pardubic přichází s bezdrátovým elektronickým zabezpečením, jehož instalace je velmi jednoduchá. Uživatel ji hravě zvládne sám také díky tomu, že ovládání centrální jednotky kompletně v českém jazyce.

Váš majetek či nemovitost se nemusí stát rájem zlodějů, pokud si pořídíte bezdrátový alarm LCD GSM Guard, který je kompletně lokalizovaný do českého jazyka a jímž zabezpečíte libovolný objekt proti vniknutí. Zásluhou bezdrátového řešení je jeho instalace snadná i pro nepraktického laika, neboť vůbec není nutné vrtat do zdí ani tahat žádné kabely. Celou sadu totiž prodejce dopředu nakonfiguruje a otestuje.

gsm I

Na vás už zůstane jen vybalit sadu a umístit senzory na zeď pokojů pomocí oboustranné samolepící pásky, kterými senzory uchytíte na okna a dveře a na 2 šrouby přihytit pohybový PIR senzor. Zvláštní službou za nízký poplatek je možné nechat si společností alarm přímo nainstalovat, případně navrhnout optimální rozmístění čidel v objektu pro maximální zabezpečení.

Na sledovaném území stačí tedy pouze rozmístit čidla v rozsahu až 100 metrů od centrály alarmu, což je vzdálenost garantována v běžném prostředí, jako jsou domy, panelové domy, sruby apod. Centrála má dosah asi 100 až 200 metrů, konkrétní dosah záleží na tloušťce zdí a použitém materiálu.

gsm II

Běžné poplašné zvukové a světelné sirény jsou samozřejmostí. Zmíněný model má navíc šikovné vylepšení, obsahuje také GSM modul, pomocí kterého alarm upozorní až na tři (uživatelem) přednastavená telefonní čísla o vniknutí do objektu. Tento inteligentní alarm můžete zcela jednoduše ovládat dálkově pomocí mobilu a nemusíte si přitom pamatovat žádná další hesla a žádné piny. Stačí stiskem čísel na mobilu aktivovat a deaktivovat jednotlivé funkce, případně poslouchat, co se děje v okolí centrální jednotky.

Ke každému alarmu obdržíte několik ovladačů, jejichž obsluha je velmi podobná jako například u dálkového ovládání pro automobil. Jedno tlačítko stačí pro vypnutí nebo zapnutí. Pokud nechcete používat klíčenky – pomoc je snadná. Tento alarm má na centrále navíc plnohodnotnou klávesnici a LCD displej. Proto můžete alarm odemykat a zamykat zadáním hesla na centrále.

gsm III

Jak to celé funguje?

Čidlo zpozoruje narušení objektu a předá impuls centrální jednotce. Centrální jednotka spustí poplach, rozešle SMS na přednastavená tel. čísla s názvem narušené zóny, zapne sirénu a začne okamžitě vytáčet telefonní čísla uložená v jednotce. Mobilní operátor spojí jednotku s mobilem uživatele. Uživatel přijme běžný hovor, kdy se mu přehraje záznam z jednotky. Uživatel může kdykoliv ovládat centrálu pomocí SMS příkazů. Centrála zasílá zpět informace formou SMS příkazů (např. výpadek napětí, apod.).

Systém GSM Guard je založen na bezdrátové technologii a technologii GSM (globální systém pro mobilní kuminikaci, z francouzského Groupe Spécial Mobile), a proto se dá instalovat kdekoliv. Můžete ho instalovat do bytů, domů, kanceláří, garáží, skladišť, obchodů apod. Tento systém prošel obrovským vývojem a jeho výsledkem je maximální spolehlivost a cenová dostupnost. Celou sadu LCD GSM Guard Basic ve které se nachází centrální jednotka, PIR pohybový senzor, magnetický senzor na dveře a okna, 3 dálkové ovladače, vnitřní siréna a napájecí adaptér nyní pořídíte včetně DPH za mimořádně akční cenu už od 5661,- korun.

 

 

  g+   sdílet