Skupina ABAS posílila akvizice a tržby

  g+   sdílet  

Man monitoring cctv cameras in modern control room

Skupina ABAS, která působí ve čtyřech státech Evropy, a to především v oborech komerční bezpečnosti a facility managementu, dosáhla meziročního nárůstu tržeb o 10 %. Celkový obrat skupiny tak činí zhruba 800 milionů korun. Tím se skupina ABAS řadí mezí největší společnosti v oboru bezpečnosti na středoevropském trhu. V České republice a na Slovensku působí společnost ve všech krajích – nejen v oblasti fyzické ostrahy, ale také v rámci 24hodinové služby technického servisního zásahu.

Drtivá většina zakázek skupiny ABAS (99 %) pochází z komerčního sektoru. Skupina nedávno získala do svého portfolia klientů společnosti GE Money Bank a Raiffeisen Bank v České republice a UniCredit Bank a Sberbank na Slovensku, čímž významně posílila svou pozici také v bankovním sektoru.

ABAS se specializuje na práci s analytikou ztrát v inventurních rozdílech, provádí kontrolní nákupy a přepadové inventury. Pracuje také na projektech prevence finančních podvodů, machinací a peněžních úniků. Řeší mimo jiné meziprocesní ztráty při výrobě a zpracování.

Disponuje mobilními týmy, které jsou schopny zjistit a identifikovat gangy pachatelů krádeží operující i napříč regiony. Ve spektru poskytovaných služeb má také další činnosti, například dálkový dohled nebo komplexní technické služby v oblasti slaboproudých systémů, řeší úspory energií a realizuje vlastní vzdělávací projekty.

Vedle České republiky je tedy skupina ABAS přítomna ve třech dalších zemích – na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku. V tomto roce získala například nové zakázky mimo jiné v Miskólci a v Gyóru.

Skupina zajišťuje kumulovaně práci pro přibližně čtyři tisíce lidí a je dlouhodobě zisková.

Zdroj: ABAS IPS MANAGEMENT S.R.O.

  g+   sdílet