Výsledky FSDays AWARD 2014

  g+   sdílet  

 fsIIII

V úterý, 16. 9. 2014 byly vyhlášeny výsledky odborné soutěže o nejlepší exponát / službu 6. ročníku mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb Prague Fire & Security Days (FSDays 2014)

Vyhlašovatel soutěže: Mascotte s.r.o.

Celkem se zúčastnilo soutěže: 7 společností s 8 produkty 

Porota udělila celkem 2 ceny za nejlepší exponát – FSDays AWARD 2014 a 2 Zvláštní ocenění, níže uvedeným, označeným exponátům:

fsII

FSDays AWARD 2014

společnost Express Alarm Czech s.r.o.

exponát DS-2CD6026FHWD-A „Darkfighter“

výrobce Hikvision Digital Technology Co., Ltd.

popis Ultra Low-Luxová kamera, která je určena pro špatně osvětlené expozice, kde dosahuje krásně viditelného obrazu. Této funkce je schopna při 50sn/s. a Full HD rozlišení, obsahuje funkce jako WDR, 3D-DNR a skutečný režim den/noc. Dále disponuje inteligentní videoanalýzou, jejíž přednosti jsou detekce obličejů, detekce kvality vide, nastavení oblasti zájmu, detekce překročení hluku a detekce narušení. Možnost PoE napájení.

fsI

FSDays AWARD 2014

společnost KLATT s.r.o.

exponát FAST mask

výrobce CAMLOCK

popis FAST maska – okamžitá ochrana za méně než 5 vteřin

- nejrychlejší a nejbezpečnější způsob nasazení

- jednoduchost nasazení, uživatel nemůže udělat chybu

- hlavový popruh automaticky zajistí dokonalé utěsnění

- velká pravděpodobnost přežití v toxické, život ohrožující atmosféře

 Zvláštní ocenění

společnost FLAJZAR, s.r.o.

exponát Nástěnný GSM alarm FLAJZAR

výrobce FLAJZAR, s.r.o.

popis

Nástěnný GSM alarm je zařízení typu „vše v jednom“, obsahující detektor pohybu, GSM komunikační jednotku, mikrofon, komunikační modul pro bezdrátové příslušenství a záložní akumulátor pro případ výpadku napájení. V případě narušení prostoru (nebo jiné poplachové události) ihned podá informaci na váš mobilní telefon SMS zprávou či voláním. Střežený prostor můžete také v případě potřeby odposlouchávat. Velmi snadné ovládání pomocí bezdrátových vysílačů („klíčenek“), SMS zpráv a řada bezdrátových periferií, které můžete kdykoliv doplnit, z něj dělá jednoduše ovládatelný, ale přitom výkonný zabezpečovací systém. Instalace svépomocí zabere doslova pár minut! Vybalíte, vložíte SIM kartu libovolného mobilního operátora, alarm umístíte na zeď, připojíte napájecí adaptér a prozvoníte. Zařízení je nyní připraveno střežit váš majetek. Při odchodu z prostoru jen stisknete tlačítko na vašem dálkovém ovladači, nebo zdarma prozvoníte a nástěnný GSM alarm začne ihned hlídat váš objekt. Alarm umožňuje připojení široké škály bezdrátových periferií, čidel, relé, klíčenek a tím rozšiřuje své možnosti využití na plnohodnotný zabezpečovací systém. Nástěnný GSM alarm opatřený SIM kartou libovolného mobilního operátora pak slouží jako brána, nebo chcete-li ústředna, komunikující s uživatelem. Nabídka periferií bude neustále rozšiřována podle potřeb zákazníků. Vše s cílem snadné montáže, jednoduchosti nastavení a používání.

Zvláštní ocenění

společnost SICURIT CS, spol. s r.o.

exponát Zabezpečovací ústředna SmartLiving

výrobce INIM Electronics s.r.l.

popis

Systém INIM je klenotem mezi EZS a představuje platformu, na které můžete postavit systém jednoduché domácí automatizace. SmartLiving reprezentuje nejmodernější technologie, které se v současné době používají mezi zabezpečovacími systémy. Je držitelem řady patentů a nadstandardních funkcí jako IN/OUT svorky, automatické naučení, jednoduchý upgrade firmwaru v ústředně a periferiích, IP konektivita, ovládání pomocí aplikace Alienmobile pro chytré telefony, časovač s výjimkami, teploměrem, zastřešovací scénáře, aj.

Další společnosti a exponáty přihlášené do soutěže: 

společnost CENTR PCO, s.r.o.

exponát Minialarm EPIR3

výrobce ELDES

popis

Minialarm EPIR3 je plnohodnotné zabezpečovací zařízení v „samoinstalačním“ balíčku. Zprovoznění zvládne běžný uživatel sám. Ojedinělé zařízení typu „all in one“ s nativní možností připojení k PCO.

společnost JABLOTRON ALARMS a.s.

exponát Nové designové zpracování PIR detektorů a jejich příslušenství

výrobce JABLOTRON ALARMS a.s.

popis

Nové pohybové detektory JA-111P-WW, JA-111P-WG a JA-151P-WW, JA-151P-WG mají zcela nový design, který je propracován až do detailů typu příslušenství pro jejich instalaci. Detektory vynikají nejen pěkným moderním vzhledem, ale především velkou variabilitou možností montáže. Lze je snadno nainstalovat prakticky kdekoliv a v jakékoliv poloze. Elegantně vypadají při montáži do rohu i na plochou stěnu.

společnost JABLOTRON ALARMS a.s.

exponát Webová samoobsluha MyJablotron

výrobce JABLOTRON ALARMS a.s.

popis

Webová Samoobsluha Jablotron je unikátní služba, která umožňuje uživatelům i montážním technikům on-line přístup k zařízením z produkce společnosti Jablotron. Zákazníci Jablotronu ji mají k dispozici pro správu svých systémů. Koncoví uživatelé alarmů, ji využijí k ovládání a monitorování svých zařízení. Montážní technici pomocí ní dostávají do rukou mocný nástroj, jenž jim umožňuje servisní dohled

společnost Siemens, s.r.o.

exponát Čtečka bezkontaktních karet AR10S-MF, AR40S-MF

výrobce Siemens AB, Englundavagen 7, 171 24 Solna, Sweden

popis

Čtečka bezkontaktních karet v provedení s klávesnicí a displejem, nebo bez klávesnice.

Gratulujeme úspěšným a oceněným společnostem a děkujeme všem, kteří své produkty do soutěže přihlásili.

Zdroj: FSDays

  g+   sdílet