Jediné bezpečnostní rolety tuzemské výroby na českém trhu.

  g+   sdílet  

SEJFALM_s

Venkovní rolety SEJFALM s atestem akreditované zkušebny Trezor Test, splňují podmínky pro bezpečnostní třídu RC 2 (stupeň odolnosti proti vniknutí). Jsou zkonstruované z obzvláště pevných komponentů. Odolávají tahu 300 kg proti nadzvednutí. S přehledem ochrání okna před vrženým předmětem o hmotnosti několika desítek kg.

Ochrana proti násilnému vniknutí není jedinou předností bezpečnostní rolety SEJFALM. Tyto rolety zároveň splňují veškeré požadavky na zastínění interiéru před slunečními paprsky, ochranu před zvědavými pohledy a hlukem zvenčí i před nepříznivými povětrnostními vlivy. Zajistí dokonalé zatemnění.

Jejich vysoká odolnost je předurčuje nejen pro zabezpečení obytných domů, ale i obchodů a kanceláří. Rolety SEJFALM jsou prakticky bezúdržbové a společnost Almma s.r.o. na ně poskytuje 5 let záruku.

Dodávány jsou v řadě odstínů, z nichž si můžete vybrat v jedné ze vzorkoven firmy Almma. V Praze na adrese Praha 10, Moskevská 63. Na Dobříši v ulici Příbramská 1945. Profesionální montáž zajišťuje firma Almma nebo některá z partnerských firem. Více informací se dozvíte na www.almma.cz, případně na bezplatné lince 800 100 072.

Almma s.r.o. je významný český výrobce venkovních rolet a garážových vrat. Prioritou firmy je myslet na potřeby svých zákazníků. Z realizovaných dotazovacích výzkumů vyšla jako jedna z nejsilnějších lidských potřeb potřeba BEZPEČÍ.

Proto je společnost Almma s.r.o. v současnosti PRVNÍM a JEDINÝM ČESKÝM výrobcem bezpečnostních rolet s atestem.

  g+   sdílet