Zábava pro malé i velké a bezpečnost aneb pozvánka na unikátní akci

  g+   sdílet  

Pozor, blíží se velká akce pod názvem Gumičkiáda. Chcete se naučit plést gumičky? Chcete se poznat s nejlepšími v této zábavě? Chcete se účastnit pokusu o rekord v ogumičkování osobního vozu? Chcete podpořit dobrou věc? A hlavně, chcete udělat radost svým ratolestem skvělou zábavou? Přijďte na akci Gumičkiádu.

Proč je partnerem akce zrovna náš portál zaměřený na bezpečnost ze všech stran? Nejenže máme rádi zábavu pro malé i velké, ale naším nosným cílem je poukazovat na možná rizika a to jakákoli. I při nákupu hraček pro naše děti můžeme udělat mnoho chyb, kterým se lze poměrně jednoduše vyvarovat. Na akci, která se koná v OC EUROPARK Štěrboholy již tuto sobotu, tedy 7. 3. od 09:00 hod. bude přítomna i paní Baďurová ze společnosti Compliment. Paní Baďurová nám na místě přesně osvětlí, jaká rizika v tak rozšířené zábavě jako splétání a hlavně v nakupování gumiček existují.

Ti, co již mají za sebou několik upletených náramků, zvířátek, prstýnků apod. se mohou těšit na jednu z nejšikovnějších žen u nás, které dokáží uplést cokoli. Těšte se na paní Lenku Růžkovou, která je skutečnou královnou v pletení z gumiček. Její pozvánku na akci najdete zde:

Generálním partner akce

autojarov_logo

 

 

Partneři akce:

ELOGO ESC II - bez doplňkového textu

 

compliment_logo

logo_ok_big

 

FOD_logo

 

autoperiskop_logo

svb_logo

 

agentura Dobrý den - www

 

 

 

  g+   sdílet