Prázdniny končí, škola se blíží! Visací zámky nejen pro školáky

  g+   sdílet  
vis_art

Zdroj: KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group

Léto se pomalu blíží ke konci a škola je za dveřmi. Co takhle zpříjemnit Vašemu školákovi vstup do nového školního roku pořízením visacího zámku s motivem smajlíků, lebek nebo třeba pro slečny srdíček? Vhodné jsou pro použití na skříňky ve škole nebo třeba šatní skříňky na sportovním kroužku.

Nevzhledným kovovým visacím zámkům je konec. Vyzkoušejte místo toho pěkné a cenově dostupné zámky z ekonomické řady Star, které na našem trhu nabízí společnost KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group.

Pro náročnější a pro všechny, kteří se obávají ztráty klíče, jsou pak v nabídce visací zámky s nastavitelným tří- nebo čtyřmístným číselným kódem. Jejich rychlé nastavení i odemykání snadno zvládne úplně každý a jsou tak univerzálně použitelné na mnoha místech, od skříněk po kufry.

SC9040

Zdroj: KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group

Všechny uvedené zámky jsou kvalitní a zajistí, že cokoliv zamknete, bude spolehlivě v bezpečí. K dostání jsou rovněž speciálně upravené odolnější zámky pro dlouhodobé venkovní použití a jejichž veškeré součásti jsou zcela odolné proti korozi. Díky tomu spolehlivě fungují i v extrémních podmínkách a při nešetrném zacházení.Mnoho typů visacích zámků přitom zároveň nabízí možnost sjednocení uzávěrů na hlavní klíč, kdy je tímto klíčem možné odemykat více různých zámků a odpadá tak nutnost nosit u sebe více klíčů.

Ať už tedy potřebujete zámek na šatní skříňku do školy, práce nebo sportovního klubu, na zavazadlo nebo třeba zahradu, v KLÍČOVÉM CENTRU H&B Group si rozhodně vyberete visací zámek, který splňuje všechny Vaše požadavky. A pokud jste se originálním visákem rozhodli potěšit svého školáka, nezapomeňte, že KLÍČOVÉ CENTRUM nabízí také přívěšky a popruhy na klíče, ale i samotné klíče s řadou populárních motivů od Angry Birds po Star Wars, které nadchnou nejen školáky, ale i nejednoho rodiče.

www.klicovecentrum.cz

 

  g+   sdílet