Kvalitní a bezpečnostní dveře nejsou drahé. Vybírejte pečlivě.

  g+   sdílet  
interior

Zdroj: NEXT

Bezpečnost je v dnešní době důležitý aspekt každého obytného objektu. Vstupní bezpečnostní dveře jsou jedním z nejdůležitějších prvků, kterým můžete ochránit nejen svůj majetek, ale také sami sebe a své nejbližší. Zároveň je to první věc, kterou člověk zahlédne před vstupem do vašeho bytu či domu. Bezpečnost a kvalita vstupních dveří je proto velmi důležitým parametrem.

Dvere_SD_101_barevne

Zdroj: NEXT

„Vybíráte-li vstupní bezpečnostní dveře do domu či bytu, nenechávejte nic náhodě a nespokojte se s první nabídkou, na kterou narazíte. Stejně tak není určitě dobré vybírat jenom podle ceny. Velmi nízká cena značí, že nemůže jít o kvalitní, certifikovaný a funkční výrobek, přemrštěná cena ale zároveň automaticky neznamená, že se jedná o nepřekonatelné řešení,“ říká Ivan Pavlíček ze společnosti NEXT.

Dvere_SD_102_zamek

Zdroj: NEXT

„Důležité je, aby dveře byly efektivně odolné proti vylomení i proti překonání zámku. Zároveň by měly odpovídat platným normám a měly by mít platné certifikáty vydané českou zkušebnou. A nejen to, důležitou součástí je i certifikovaná montáž, nonstop servis a zámečnická pohotovost. V takovém případě budete mít dobrý pocit a klid, že jste pro svou bezpečnost udělali maximum,“ dodává Ivan Pavlíček.

Dvere_NEXT_SD_102_exterier

Zdroj: NEXT

Podle konstrukčního know-how výrobce, kvality použitých materiálů a výrobního procesu je daným bezpečnostním dveřím přiřazena tzv. bezpečnostní třída. Bezpečnostní vchodové dveře značky Next spadají do 3. a 4. bezpečnostní třídy. Kromě odolnosti proti vloupání navíc vždy splňují vysoké požadavky na zvukovou a tepelnou izolaci včetně požární odolnosti.

Dvere_NEXT_SD_102_cerne

Zdroj: NEXT

„Kromě prověřených bezpečnostních prvků klademe důraz také na design nabízených výrobků. Naše dveře nabízíme s několika druhy povrchových úprav – dýha, laminát, masivní dřevo, speciální exteriérové povrchy, repliky starých dveří, nerezové povrchy a samozřejmě prosklené varianty. Právě kombinace povrchové úpravy, designu a velkého množství dostupných barev zaručuje, že si u naší společnosti vybere opravdu každý,“ uzavírá Ivan Pavlíček ze společnosti Next.

Bezpečnostní dveře NEXT lze také přizpůsobit individuálním požadavkům, a to i co se rozměrů týče. Samozřejmě i k zakázkovým bezpečnostním dveřím je zaručeno splnění všech certifikátů, které vždy musejí odpovídat 3. a 4. bezpečnostní třídě.

Více ZDE

  g+   sdílet