Váš klíč může být i originálním a atraktivním doplňkem!

  g+   sdílet  
3D (1)

Zdroj: KLÍČOVÉ CENTRUM H&B

Chcete být originální? Oživte svůj svazek klíčů některým z atraktivních motivů, ze kterých si vybere skutečně každý! Nejde přitom o žádné přívěšky na klíče, i když i ty samozřejmě v nabídce najdete také. 3D klíče jsou zcela funkční klíče, u kterých je klasická hlava nahrazena různými motivy zahrnujícími třeba loga známých sportovních klubů, Angry Birds a mnoho dalšího.

Jste sportovní fanoušek? Potom je tu něco právě pro Vás. Sortiment 3D klíčů nyní zahrnuje klíče s motivy Vašich oblíbených anglických fotbalových klubů Premier League. Jste spíše hokejový fanoušek? Pak jsou právě Vám určeny klíče s logy nejpopulárnějších klubů NHL. Nabídka se neustále rozšiřuje, nedávno v ní třeba přibyly známé české hokejové a fotbalové kluby: FC Viktoria Plzeň, HC Škoda Plzeň, FC Baník Ostrava, FC Slovan Liberec a FK Mladá Boleslav. A komu fandíte Vy?

Dobrou zprávu máme i pro fanoušky již legendárních Angry Birds. Naštvaní ptáci napadli klíčařský sortiment a pro Vás jsou nyní k dispozici klíče Red, Chuck, Bomb a Minion Pig. Doplnit je můžete o přívěšky na klíče se stejnými motivy. A pokud Vás žádná z předchozích skupin nezaujala, pak si jistě vyberete z některého z kreativních motivů jako je motýl, love, beruška, květiny, zmrzlina, biliárová koule, golfový míček, casino či řadící páka. Výhradním distributorem je KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group s. r. o. – www.klicovecentrum.cz.

Všechny uvedené 3D klíče mají  univerzální profil (UL050X) a jsou vhodné například pro zamykací vložky CISA C2000 ve 3. bezpečnostní třídě. Jedná se o nejlevnější certifikovanou vložku na našem trhu. Ta je nyní v KLÍČOVÉM CENTRU H&B Group k dostání ve speciální akci, kdy při jejím nákupu dostanete jeden 3D klíč dle Vašeho výběru zdarma.

C2000 (2)

Zdroj: KLÍČOVÉ CENTRUM H&B

Tak neváhejte a přijďte si vyměnit své staré obyčejné klíče za klíče s atraktivním designem, který zpestří Váš svazek klíčů a nadchne Vaše přátele!

3d-klice (2)

Zdroj: KLÍČOVÉ CENTRUM H&B

Více ZDE

 

 

 

  g+   sdílet