Překvapte své blízké netradičními dárky z Klíčového centra

  g+   sdílet  

vanoce1

Vánoce jsou za dveřmi. Už máte nakoupené dárky? Napadlo Vás, že zajímavé vánoční dárky můžete pořídit i v Klíčovém centru? V naší nabídce naleznete řadu produktů, které by mohly potěšit Vaši rodinu, přátele či známé.

Již z našich předchozích článků možná znáte 3D klíče. Náš sortiment nejrůznějších motivů od fenoménu jako jsou Angry Birds až po loga slavných hokejových a fotbalových klubů – nejen světových, ale i českých – potěší děti i dospělé. Zvláště dětem je pak určena také široká nabídka obrázkových klíčů s nejrůznějšími pohádkovými a filmovými motivy. Ta je ještě doplněna o přívěšky a popruhy na klíče se stejnými motivy.

Klíče a přívěšky však nejsou to jediné, co Vám můžeme nabídnout. Zvláště před obdobím vánočních svátků můžete využít naše gravírovací a rytecké služby a nechat si pro své blízké vyrobit třeba krásný dárkový přívěšek s nápisem.

Najdete u nás také něco nejen pro chlapy – legendární švýcarské armádní nože značky Victorinox. Pokud hledáte spíše něco menšího, u nás zakoupíte i tradiční nožík – rybičku.

digi_kukatko

Pro náročné pak můžeme nabídnout digitální dveřní kukátko eGuard. Díky širokému úhlu pohledu a 3,2palcové obrazovce budete mít přehled, co se děje za Vašimi dveřmi!

Hledáte originální dárky? Navštivte Klíčové centrum pro inspiraci! www.klicovecentrum.cz

vanoce2

 

  g+   sdílet