Sezóna skútrů je v plném proudu. Zajistěte bezpečí novopečených řidičů

  g+   sdílet  

Zkuste si spočítat, kolikrát týdně řeknete jako rodič větu: „Hlavně jeď opatrně a až budeš na místě, dej mi hned vědět“. Pokud jste napočítali minimálně pět takových situací, možná vám ulehčí starosti jedna motoristická vychytávka.

Logistická jednotka, například ta od společnosti Jablotron, s mnoha funkcemi pomůže i v situaci, kdy potomek právě získal řidičský průkaz a jediné co má v hlavě je dostat se za volant vašeho vozu nebo osedlat nový skútr. Přestože syn nebo dcera nejsou ještě dostatečně řidičsky zkušení, zabránit jim v řízení je takřka nemožné. Pokud se to podaří, budete snášet nepříjemné narážky a zlomyslné pohledy. V opačném případě je užitečné mít o situaci přehled. S jarní sezónou stoupá při pohybu v hustém provozu riziko nehody. Přitom nemusí chybovat dítě, ale kdokoliv, kdo například spěchá do práce.

Vyvarovat se nehodám je takřka nemožné. Ty se prostě stávají a lze jim předcházet jen soustředěním a řidičskými schopnostmi. Logistická jednotka ale dokáže obavy zmírnit tím, že mimo jiné poskytuje monitoring pohybu vozidla nebo skútru pomocí chytré aplikace MyJABLOTRON a vy tak máte aktuální přehled o tom, kde se nachází. Unikátní funkce Geofence vás poté upozorní ve chvíli, kdy skútr dorazí do přednastavené lokality, jako je třeba škola nebo dům kamaráda. Vy pak můžete v klidu vyrazit do práce nebo na nákupy.

Více informací naleznete na  www.jablotron.cz

  g+   sdílet