AP4 S: Maximální bezpečí a moderní italský design

  g+   sdílet  

Novinkou letošního podzimu v zabezpečení domácností i firem je bezpečnostní cylindrická vložka AP4 S. Výrobcem vložky je italská společnost CISA, která se specializuje na účinné zabezpečení přístupu u obytných budov i v komerční sféře. Ze stylového designu je i laikovi ihned jasné, že nejde o běžnou vložku, kterou najdete v každých dveřích.

Vložka se však od konkurenčních produktů neodlišuje pouze vzhledem, ale také nabízí ochranu proti všem běžným technikám, které zloději využívají k překonání zámků. Navíc se jedná o vložku s tzv. důlkovými klíči, s nimiž mají zloději obecně méně zkušeností. Další výhodou těchto plochých klíčů bez zoubků je, že netrhají kapsy. K bezpečnosti vložky přispívá i to, že existuje 40 milionů možných kombinací klíče a také patentová i právní ochrana klíče před neoprávněným kopírováním.

AP4_2-1

AP4 S tak představuje špičkové zabezpečení pro Váš byt či dům. Zároveň je ale ideální i pro takzvané systémy generálního klíče, které umožňují odemykání více zámků jedním klíčem a jsou proto často využívané například ve firmách.

Exkluzivním distributorem společnosti CISA v České republice je KLÍČOVÉ CENTRUM, odborníci na zabezpečení domácností i firem.

  g+   sdílet