Zabezpečte svá zavazadla před odletem na dovolenou!

  g+   sdílet  

Než letos vyrazíte na dovolenou, nezapomeňte zabezpečit nejen svůj domov, ale také svá zavazadla. Především to platí pro zavazadla, která s sebou berete do letadla. Při cestování letadlem zůstává kufr nebo batoh dlouhou dobu bez Vašeho dohledu a jeho obsah se tak snadno stane kořistí zlodějů.

dsfsdf 012

Pokud jste ale zvyklí zamykat své zavazadlo visacím zámkem, hrozí Vám, že bude při letištní kontrole zámek zničen nebo dokonce poškozeno i samotné zavazadlo. Jak tedy bezpečně zamknout kufr, který s sebou berete na dovolenou?

Pro cestování letadlem si pořiďte visací zámky TSA. Tyto zámky mají doplňkové otevírání, k němuž má pouze celní správa univerzální klíč. Zámek tak může odemknout a po kontrole jej opět bez jakéhokoliv poškození zamknout. Obsah Vašeho zavazadla tak bude vždy v bezpečí a stejně tak i samotné zavazadlo.

aircraft-jet-landing-cloud-46148

Visací zámky TSA jsou velmi kvalitní a odolné a odemykají se zadáním třímístného kódu. Vybrat si můžete mezi klasickým provedením a verzí s dlouhým lankem místo běžného oka. Praktická je také varianta s indikací otevření, díky které okamžitě uvidíte, jestli byl zámek otevřen.

Pro visací zámky TSA si můžete přijít třeba do KLÍČOVÉHO CENTRA nebo si je objednat přímo v e-shopu na www.klicovecentrum.cz.

  g+   sdílet