Zahajte školní rok bezpečně!

  g+   sdílet  

Léto je bohužel téměř za námi a začátek školního roku se nezadržitelně blíží. Pokud i Vy máte doma školáka, nezapomeňte při pořizování výbavy do školy také na bezpečnost.

skolaci01

Ztráty klíčů jsou asi nejčastějším problémem, který rodiče školáků trápí. Veďte proto své děti k odpovědnosti a učte je, že Vám musí ihned oznámit, když klíče ztratí. V takovém případě ihned vyměňte zamykací vložku ve dveřích, jinak riskujete, že se Vám domů dostanou nezvaní hosté. Některé zamykací vložky je možné přestavět na jinou kombinaci zubů a nechat si k nim pouze vyrobit nové klíče.

tabule-krida-hodiny-1

Nebezpečí ztráty klíčů snižují popruhy na klíče, které jsou vhodné nejen pro mladší děti. Z nejrůznějších barevných motivů si vyberou teenageři i ti nejmenší. A jak jinak nejlépe přimět Vašeho školáka, aby si na klíče dával větší pozor? Přeci pokud bude mít klíče, které bude chtít mít pořád na očích. Ať už má Váš syn nebo dcera v oblibě pohádky od Disneyho či Angry Birds a nebo je fanouškem StarWars, z nabídky obrázkových klíčů s populárními motivy jistě vyberete ten pravý. A pokud svazek klíčů doplníte pěkným přívěškem, budete mít jistotu, že si na něj Váš školák bude dávat dobrý pozor, a ještě k tomu originálními klíči nadchne spolužáky.

Široký sortiment obrázkových klíčů, příslušenství ke klíčům a visacích zámků na školní skříňky ale také zamykací vložky s možností přestavby nabízí KLÍČOVÉ CENTRUM, které se specializuje na kompletní zabezpečení pro domácnosti i firmy.

 

 

 

  g+   sdílet