Kola jsou oblíbenou kořistí zlodějů – zamkněte je!

  g+   sdílet  

Jarní slunečné počasí je konečně tady a láká k výletům na kole. Než ale vyrazíte na cesty, nezapomeňte si s sebou vzít zámek, kterým kolo budete moci zamknout kdykoliv, když jej budete potřebovat někde nechat bez dozoru.

1260_150 AM RAD

Obecně platí, že čím dražší kolo máte, tím více byste měli investovat do kvalitního zabezpečení. Velmi populární jsou nyní skládací cyklozámky vyrobené z vysoce odolné tvrzené oceli. Ta je potažena plastem, který chrání lak kola před poškrábáním. Masivní ocel nabízí mnohem vyšší bezpečnost proti přeříznutí či přestřižení zámku než klasické cyklozámky pouze s ocelovým lankem. Obrovskou výhodou těchto zámků je, že při složení do praktického pouzdra jsou velmi malé a můžete je tak pohodlně vozit všude s sebou – třeba v batohu, nebo přímo na rámu kola.

233R9905

Existuje samozřejmě i řada běžných cyklozámků v různých délkách, s různými variantami odemykání (na klíč nebo na číselný kód) a v různých cenových relacích. I starší, dosluhující kolo je potřeba zamknout alespoň obyčejným lankovým zámkem. Ten můžete sehnat již od přibližně sta korun.

Fahrradkette_280_C_80_am_Fahrrad_rgb

Zabezpečte své kolo pro tuto cyklistickou sezónu! Lankové i skládací zámky si můžete vybrat například v e-shopu KLÍČOVÉHO CENTRA.

 

 

 

  g+   sdílet