Nové fixní kopulové kamery Axis se snadno instalují díky kompaktnímu designu a varifokálnímu objektivu

  g+   sdílet  

Axis Communications uvádí novou řadu síťových kamer AXIS M42, jež zahrnuje dva modely kompaktních a diskrétních mini kopulí s flexibilním zorným polem díky varifokálnímu objektivu. Kamery jsou vyrobené z více než 40 % recyklovaných plastů a jsou tak šetrné k životnímu prostředí.  Byly navrženy pro rychlou, snadnou a cenově výhodnou instalaci a integraci v interiéru.

AXIS _m4206_LV

AXIS _m4206_V

Síťové kamery AXIS M4206-V a M4206-LV umožňují kvalitní video za jakýchkoli světelných podmínek jak v širokoúhlém záběru, tak v detailu. Díky kompaktnímu designu lze kopulové kamery snadno umístit diskrétně tak, aby nepoutaly pozornost. Dokonce je lze přetřít barvou, aby dobře splynuly s jakýmkoli interiérem. K instalaci na strop nebo na stěnu jsou zapotřebí pouze dva šrouby a varifokální objektiv je později možné nastavit online ze vzdáleného místa. Díky technologii WDR a IR přísvitu dodají kamery obraz s mimořádnou čistotou a ostrostí bez ohledu na světelné podmínky.

AXIS M4206-V/ -LV zajistí video v rozlišení 3 MP ve formátu 4:3 a v rozlišení 1080 p při poměru stran 16:9 s úhlem sledování až 100°. Integrovaný varifokální objektiv s možností zoomu a zaostření umožňuje nastavit zorné pole na dálku.

Mezi klíčové funkce patří:

  • 3 MP / HDTV 1080p
  • Varifokální objektiv s dálkovým zoomem a zaostřením
  • WDR a volitelné OptimizedIR
  • Kompresní technologie Zipstream s H.264 a H.265
  • Výstup HDMI pro veřejné monitory

Kompatibilita kamer s celou řadou montážního příslušenství umožňuje snadnou montáž téměř kdekoli uvnitř.

Síťové kamery AXIS M4206-V a AXIS M4206-LV budou v České republice dostupné od května 2019 prostřednictvím distribučních kanálů společnosti Axis za 10 800 Kč respektive 12 000 Kč.

 

 

 

  g+   sdílet