CESeasy: smartphone jako inteligentní klíč ke vstupu do domu, firmy i garáže

  g+   sdílet  

Zbavit se klasických klíčů a s nimi souvisejících nepříjemností, především řešení problémů se ztracenými klíči a nutností výměny zámku, to je jedním z nejvýraznějších trendů v oblasti zabezpečení firem i domácností. Velmi žádanou alternativou je použití smartphonu jako klíče.

CESeasy2

Důvod je jasný: na rozdíl od čipů nebo čipových karet máme smartphone všichni pořád u sebe a velmi rychle si obvykle všimneme, pokud jsme jej někde zapomněli nebo ztratili (zatímco že nám schází čip nebo karta zjistíme často až když stojíme před zamčenými dveřmi). Smartphony jsou dnes s námi zkrátka pořád a možnost použít je zároveň jako klíč je praktická a pohodlná.

CESeasy1

Kdo má starosti o bezpečnost nemusí mít obavy, veškerá data se ukládají a přenášejí v šifrované podobě. V případě využití systému CESeasy lze libovolnému smartphonu přístup snadno nejen udělit, ale i kdykoliv okamžitě zrušit (například právě v případě ztráty telefonu), a přístup je možné povolit dokonce jen na vybraný časový úsek. Tím jsou vyřešeny klasické potíže způsobené ztracenými či ukradenými klíči a možnosti časového omezení výrazně zvyšují bezpečnost. Ke správě přístupových práv a pokročilým nastavením systému slouží přehledné webové uživatelské rozhraní na zabezpečeném cloudu.

CESeasy je zárukou bezpečnosti nejen po elektronické stránce, ale samozřejmě i mechanické. Systém využívá motorickou vložku – jedná se v podstatě o klasickou zamykací vložku s certifikací pro 3. nebo 4. bezpečnostní třídu v kombinaci s motorem, který zajišťuje automatické odemčení dveří. Motor je velmi silný a bez problému si tak poradí s vícebodovými zámky ve vstupních dveřích domů i těžkými dveřmi ve firemních provozech.  Z vnitřní strany stačí pro odemčení vždy pouze otočit knoflíkem vložky, z vnější strany se dveře odemykají smartphonem. Komu nevyhovuje smartphone, může používat dálkový ovladač a díky mechanické vložce klidně i klasický klíč. Zámek lze propojit i s dalšími systémy jako je stěnová klávesnice, čtečka čipů nebo otisků prstu nebo jej dokonce ovládat výstupem z alarmového systému. S dalším doplňkem navíc můžete použít CESeasy i k ovládání garážových vrat, závor, bran nebo automatických dveří.

CESeasy-garaz

CESeasy se hodí na dveře obytných domů i firemních objektů. Využití najde také v pronájmech ubytování, kdy může pronajímatel hostům nastavit časově omezený přístup pouze po dobu pobytu. Host dostane e-mailem digitální klíč a pouze si stáhne aplikaci. Pak už se může rovnou ubytovat – bez recepce a bez předávání klíčů. Po skončení pobytu končí i platnost jeho přístupu. Stejným způsobem můžete ale dočasně umožnit vstup do domu návštěvě a nebo zajistit přístup ošetřovatelce třeba k Vaší babičce.

Motorická vložka CESeasy jednoduše nahradí Vaši stávající mechanickou vložku, není potřeba provádět žádné stavební úpravy, úpravy dveří ani rozvádět kabeláže. Pro více informací kontaktujte specialisty na zabezpečení z KLÍČOVÉHO CENTRA, exkluzivního distributora CES. Rádi Vám nezávazně poradíme a zajistíme případnou instalaci a servis.

 

 

  g+   sdílet