Už žádné výměny zámků: pojistěte své klíče proti ztrátě!

  g+   sdílet  

Ztracené klíče s sebou vždy přinášejí řadu zbytečných starostí a nákladů: výměnu zámku a výrobu nových klíčů, které nezřídka předchází i nutnost nouzového otevření dveří. Šetřete svůj čas i peněženku – pojistěte si všechny své klíče proti ztrátě hned teď.

Pretty,Young,Woman,Standing,And,Looking,Keys,Of,Car,In

Službu pojištění klíčů MYKEYS Safe nově v České republice nabízí KLÍČOVÉ CENTRUM ve spolupráci se svým hlavním dodavatelem klíčů a zařízení pro jejich profesionální výrobu, italskou společností Silca. Libovolný klíč (obyčejný klíč, bezpečnostní klíč, autoklíč včetně čipu) si můžete nechat naskenovat a jeho digitální kopii uložit v šifrované podobě na vysoce zabezpečený cloud. K údajům o klíčích pak máte přístup pouze Vy prostřednictvím aplikace MYKEYS Safe. V případě, že klíč ztratíte, si můžete (i na dálku) v aplikaci objednat výrobu nového klíče v provozovně kteréhokoliv klíčaře, který je do projektu MYKEYS Safe zapojený, a okamžitě si odnést nový klíč, nebo se pro něj zastavit, kdykoliv se vám to hodí.

mykeys-safe-ukladani-klice

Se službou MYKEYS Safe se vyhnete zbytečnému a drahému nouzovému otevírání dveří a aut, pokud ztratíte poslední klíč. Služba Vám také pomůže, pokud jste klíč zapomněli a jednoduše jej nemáte u sebe, když je zrovna potřebujete. S aplikací MYKEYS Safe máte všechny své důležité klíče vždy po ruce. Služba je dostupná ve verzi pro 15 nebo až pro 999 klíčů a využít ji můžete pro domácnost, ale i pro správu klíčového hospodářství Vaší firmy či organizace.

V současné době si můžete klíče nechat naskenovat i vyrobit v prodejnách KLÍČOVÉHO CENTRA. Brzy se do projektu zapojí i další klíčaři po celé ČR. Zastavte se na naší prodejně ještě dnes a už nikdy neřešte ztracené klíče!

 

 

  g+   sdílet