Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sedmnáctiletý řidič: Ukradl otci auto a uhořel na D1

1. března 2013
16:33

Ukradl otci auto. Ten to nahlásil policii. Strhla se divoká honička, při které naboural do dalšího vozu. Obě auta vzplanula. Pronásledovaný řidič v jednom z nich uhořel. Bylo mu sedmnáct let.

Policisté pronásledovali řidiče v osobního automobilu, který se snažil ujet po dálnici D1 směrem na Prahu. Řidiče sledovaly hlídky jihomoravského dálničního oddělení Chrlice a Domašov až na území Kraje Vysočina, tedy několik desítek kilometrů.

"Řidič, který ujížděl policii, poškodil po trase osm vozidel," uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková. N. Policie proto raději na 119. kilometru vytvořila zátaras. Pronásledovaný řidič však podle informaci serveru policejnidenik.cz narazil do dalšího civilního vozidla. Po střetu začala obě auta hořet. Řidič na útěku uhořel.

"Další osoba utrpěla při nehodě středně těžké zranění a bude převezena do nemocnice v Brně - Bohunicích," řekla ČTK ředitelka krajských záchranářů Vladislava Filová.

Na místě zasahují dvě jednotky hasičů. Podle policistů by měli řidiči kvůli nehodě opustit dálnici na exitu 134 v Měříně a vrátit se zpět na exitu 112.


dobrotka ( 7. března 2013 15:59 )

Takze jako ono se pocitalo s tim, ze tento ujizdejici "ridic" to napali do nejakeho auta ve 200km/h?????????? Nezda se ti, ze pri jakemkoli zatarasu se pocita s tim, ze NORMALNI clovek zastavi??????????????? Soukroma auta byla zastavena v pravem pruhu, aby dalnice byla volna. NIKDO nemohl predpokladat, ze ten holobradek objede tuto stojici kolonu zprava po odstavnem pruhu a v plne rychlosti to do nekoho napere

dobrotka ( 7. března 2013 15:53 )

http://www.novinky.cz/krimi/295371-opili-kamaradi-ukradli-matce-auto-za-jizdy-popijeli-vino.html http://www.novinky.cz/krimi/295374-zdrogovany-mladik-bez-ridicaku-ujizdel-policii-chytili-ho-az-v- nemecku.html

jeden4ostatni ( 7. března 2013 12:27 )

No k tomu mladýmu se nebudu vyjadřovat. Ale to že celá ta akce byla akce diletantů je jasné. Udělat si zátaras ze soukromých aut, a nechat ty lidi z těch aut sedět vevnitř, přestože věděli, že na ně letí auto 200km rychlostí, je debilita a diletantství. Ostatně ten jeden těžce zraněnej jasně svědčí o tom, že nechali lidi sedět v autech a jen se dívali až to bouchne. Je mi jedno jestli toho mladýho rozstřílej nebo vytlačej ze silnice, když na to mají žaludek. Ale: příště bych radši měl toho mladýho vedle sebe nebo před sebou, než abych stál na konci toho zátarasu.

wrunx ( 6. března 2013 17:50 )

Nechápu proč používáte slovo "normální". Tenhle normální zcela jistě nebyl.

ustecak ( 6. března 2013 12:29 )

snažíš se marně blbečku

Zobrazit celou diskusi