Paradox Digiplex: Revoluční alarm pro strategické objekty i vaši firmu

  g+   sdílet  

Víte, jaký je nerozšířenější alarm pro strategické objekty jako banky a vládní objekty? Je to zabezpečovací systém Paradox Digiplex. Stovky instalací potvrzují, že se jedná o alarm, který se osvědčil v praxi.

Paradox Digiplex se sice používá pro nadstandardní ochranu strategických objektů, nicméně v poslední době ho mají v oblibě i majitelé větších rodinných domů, venkovských sídel nebo středních a velkých komerčních objektů. Stejně dobře s ním zabezpečíte i sklady, případně i továrny a výrobní haly. Pokud chcete ochránit objekt střední a velké velikosti, musíte zvolit systém, který bude funkční a zároveň variabilní. Musí chránit, ale zároveň být snadno obsluhovatelný. Jak celý systém vypadá a co nabízí?

Revoluční technologie, kterou ovládáte přes telefon

V nitru systému se skrývá moderní technologie GUARDWALL. Jde o modulární technologii, která se maximálně přizpůsobuje požadavkům aplikace. Do plně adresovatelného systému můžete zařadit až 127/254 sběrnicových modulů. Integruje v sobě zabezpečovací a přístupový systém.

Kromě zabezpečení objektu lze systém Paradox Digiplex využít rovněž na řízení osvětlení, na regulaci klimatizace nebo topení. Systém umožňuje připojit bezdrátové detektory nebo bezdrátově ovládaný systém. Bezdrátová nástavba je uživatelsky velice praktická. Systém je ovladatelný pomocí telefonu s tónovou volbou a můžete s ním tak klidně zavírat i vrata od garáže.

Podle specialisty z firmy Alarm KFS, která montuje stovky těchto zařízení ročně, se uživatelům líbí zejména komfortní ovládání systému. Můžete si nastavovat nebo odstavovat jednotlivé skupiny, ovládat nebo monitorovat stav od klávesnice u PC. Paradox Digiplex také zapisuje historii jednotlivých činností. Uživatelům se líbí možnost omezit pohyb osob po objektu pomocí čteček a karet. Uživatelsky je možné systém ovládat klíčenkami, čtečkami karet i přes klávesnici počítače.

Paradox Digiplex je systém, který by neměl chybět v žádném větším podniku, kde to s ochranou majetku myslí vážně.

  g+   sdílet