Bezpečnostní IP kamera VIVOTEK IP8332-C

  g+   sdílet  

Prevence a bezpečnost, hlavní přednosti IP kamery VIVOTEK IP8332-C, která svým designem odradí nejednoho zloděje a parametry překvapí majitele.

Společnost VIVOTEK představuje omlazený a vylepšený model, IP kameru VIVOTEK IP8332-C. Proti původnímu modelu IP8332 nabízí vylepšenou elektroniku a kompletní krytí kabeláže proti vandalismu.

IP kamera je osazena megapixelovým snímacím čipem, který umožňuje sledovat video v rozlišení 1280×800 při 30 snímcích za sekundu. Kromě megapixelového rozlišení disponuje kamera odklopitelným IR-cut filtrem a IR přísvitem s dosvitem až 15metrů. Funkce Den/Noc umožňuje sledovat scénu nezávisle na úrovni osvětlení a to i v úplné tmě.

Ve VIVOTEKu sledují potřeby trhu a to, co požadují uživatelé a instalátoři bezpečnostních IP kamer. All-in-one zařízení, jako je IP kamera VIVOTEK IP8332-C, je ideálním řešením pro venkovní instalace.

IP kamera VIVOTEK IP8332-C má integrovanou celou řadu pokročilých funkcí, které se již staly standardem produktů z rodiny VIVOTEK, jako je například komprese H.264, detekce pohybu a sabotáže, napájení po Ethernetu (PoE dle normy 802.3af), slot na paměťové karty atd.

Většina venkovních produktů společnosti VIVOTEK, včetně IP8332-C, má krytí IP66. Kryt odolný povětrnostním vlivům chrání IP kameru proti vniknutí prachu a vody.

IP kameru VIVOTEK IP8332-C si můžete prohlédnout a zakoupit v jediném předváděcím a prodejním centru VIVOTEK společnosti IPsecure.cz s.r.o. v Praze, ulici Nuselská 211/120. Zde Vám poradí s výběrem a případně si můžete domluvit i odbornou montáž.

Nejste si jistí, jestli je Vámi vybraná IP kamera ta pravá? Nevadí, na stánkách www.ipsecure.cz naleznete články,  návody, testy IP kamer či radami jak postupovat při výběru IP kamerového systému.

Nákupem IP kamery získáte zdarma záznamový software VIVOTEK ST7501 kompletně v českém jazyce s možností připojení a záznamu až z 32 IP kamer VIVOTEK.

V neposlední řadě je třeba zmínit podporu přímého přístupu na IP kameru odkudkoliv z internetu pomocí počítače, mobilního telefonu či tabletu.

Věříme, že Vás IP kamera VIVOTEK IP8332-C zaujala.

Tým IPsecure.cz.

  g+   sdílet