Hlídací kamera Vivotek FD8134V

  g+   sdílet  

Velmi malá a snadno instalovatelná IP kamera s venkovním provedením krytu v tzv. antivandal úpravě, jenž ochrání kameru před zničením všech nenechavců. Její nespornou výhodou je noční snímání s citlivostí od 0 Luxů a podpora vyspělé komprese H.264, jenž šetří místo pro ukládání a poskytuje lepší kvalitu záznamu. Kromě toho podporuje i oblíbené výstupní formáty MPEG-4 nebo MJPEG. Poskytuje tak nejlepší vlastnosti pro sledování venkovních prostor 24 hodin denně.

IP kamera vysílá současně více streamů, které mohou být v různém rozlišení či kompresy. To využijete například pro počítač či monitorovací centrum a druhý stream pro přístup z mobilního telefonu. Aby byl záznam vždy spolehlivě pořízen, kamera odhalí nepovolenou manipulaci. Při zakrytí, otočení či jiné nepovolené změně si lze nastavit okamžité informování.

Kameru zaměříte přesně na žádané místo díky 3osému mechanizmu. Napájení po Ethernetu (PoE 802.3af) nabízí možnost instalace kamery pouze jediným kabelem. Tím výrazně zjednodušuje a zlevňuje instalaci. Pro přímé ukládání záznamu je opatřena slotem pro kartu Micro SDHC. Kromě toho nabízí tato IP kamera připojení vstupního zařízení, jakými může být například přídavný senzor.

Produkt lze zakoupit v obchodě Alza.cz

  g+   sdílet