Bezpečnost na fotbalových stadionech

  g+   sdílet  

Již sedm let zajišťuje bezpečnostní agentura ALI 21, s.r.o. fotbalové zápasy První fotbalové ligy – Gambrinus ligy, druhé ligy – Fotbalové národní ligy, domácího poháru a mezistátní zápasy.

fotbal


Fotbal je celosvětový fenomén. S tím je spojené rizikové chování některých skupin fotbalových fanoušků. Od roku 2006 se naše společnost zabývá profesionálním servisem na fotbalových utkání.

Prioritou bylo vytvořit fungující prostředí mezi pořadatelskou službou, fanoušky, zástupci fotbalového klubu a národního svazu.

Největší předností a rozdílem oproti jiným společnostem je náš přístup.

Naši zaměstnanci a spolupracovníci jsou tváří klienta. První, s kým do kontaktu přijdou fanoušci, sponzoři, rozhodčí, delegáti, partneři jsou naši lidé. Firemní filozofií je úsměv na prvním místě.
Příjemné vystupování a důslednost při vykonávání služby jsou prioritou.

Díky mnohaletým zkušenostem se podařilo vytvořit kompaktní tým, který někdy dosahuje počtu stovek členů. Náš tým se skládá z různých věkových, profesních, specializovaných skupin. Mezi naše členy patří také rovnocenně branné dámské pohlaví.

Mezi poslední zajišťované akce patří domácí zápasy fotbalové klubu FK Viktoria Žižkov, kdy v březnu začala jarní část Fotbalové národní ligy. Bezpečnostní zajištění se týkala parkovišť, kontrola ticketingu, bezpečnostní prohledávání, zamezení pronesení zakázaných předmětů na stadión, Doprovod rozhodčích, komunikace s delegátem utkání, pomoc při informování fanoušků přímo na stadiónu, nosítka, spolupráce s Policií České Republiky.

V březnu také společnost ALI 21, s.r.o. ve spolupráci s G4S Secure Solution (CZ), a.s. obsadila prestižní místo Venue managera jako nejvyššího bezpečnostního managera při mezistátním fotbalovém zápase Česká Republika „21″ – Ukrajina „21″ v Mladé Boleslavi.

Díky skvělé spolupráci při fotbalových zápasech jsme vytvořili bezpečnostní alianci se společností SEJIDA TRANS RESCUE. V rámci bezpečnostních poptávek zajišťujeme klientům kompletní servis včetně sanitek, lékařské personálu a požárních hlídek.

Mezi naše klienty patří nebo patřily fotbalové kluby FK Viktoria Žižkov, FK Bohemians Praha, FK Dukla Praha, FK Mladá Boleslav, 1.FK Příbram a Fotbalová Asociace České Republiky – FAČR dříve Českomoravský Fotbalový Svaz – ČMFS.

  g+   sdílet