Byt za 50 haléřů a dům za korunu!!!

  g+   sdílet  

rth final

Jestli jste vlastníky domu nebo bytu v Praze a nemáte zajištěné střežení vašeho domova, tak rozhodně věnujte velkou pozornost těmto řádkům. Přinášíme vám totiž zásadní informace, které se týkají revoluční myšlenky účtování za případného hlídání vašeho domovního prostoru.

To, že služby jako takové v tomto případě poskytuje profesionální agentura s více než 20-ti letitou zkušeností je jistě příjemné, ale co si budeme povídat, hodně z nás považuje podobné služby za finančně náročné. Tak tomu je nyní skutečně odzvoněno.

Celý inovativní přístup k poskytované službě spočívá v tom, že neplatíte za hlídání vašich prostor vysokou paušální částku za měsíc, ale jen za skutečné hodiny, kdy byl u vás alarm zapnut. V tuto dobu jsou skupiny zásahových vozidel připraveny střežit váš majetek. Tento způsob ochrany a nákladů se nám zdá velmi férový a poctivý. Nevíme o žádné podobné službě s takovým benefitem s přístupem pro zákazníka, proto vám za redakci doporučujeme shlédnout stránky společnosti RTH SECURITY, které naleznete na www.okoprahy.cz  

Nechte si zpracovat nabídku nezávazně a ZDARMA službu nazývanou RTH TIME a plaťte pouze to, co skutečně využíváte.rth

  g+   sdílet