Dovolená bez obav

  g+   sdílet  

rth foto

Odjíždíte na dovolenou a máte strach, že se Vám nikdo nepostará o Váš byt? Že Vám nikdo nenakrmí zvířátka? Nebude mít kdo vybírat Vaši schránku? Mimochodem, víte, že nevybraná schránka může být pro případné zloděje znamení, že jste na delší dobu pryč?

Mnoho lidí tyto problémy řeší pomocí sousedů, rodičů, známých. Ale co když se stane, že osoba, kterou jste požádali o pomoc, nebude mít čas, nebo prostě jen zapomene? Naštěstí několik firem v České republice, mezi nimi i firma RTH Security, začalo nabízet asistenční službu právě pro tyto případy. Pokud máte svůj byt chráněný společností RTH Security a odjíždíte na delší dovolenou, můžete si objednat produkt s názvem RTH Dovolená.

Tento produkt se skládá ze tří hlavních druhů služeb. Bezpečnostní úkony se postarají o minimalizaci nebezpečí, že se Vám někdo nezvaný podívá do bytu a odnese si něco, co mu nepatří. Zaměstnanec firmy RTH se v domluvené době dostaví k Vám do objektu, vybere schránku a zkontroluje, zda je vše v pořádku. Okruh užitečných úkonů spočívá v udržování Vašeho obydlí ve funkčním stavu. Zaměstnanec přijde, podívá se, zda vám nekapou kohoutky nebo neutíká plyn, zalije květiny, nakrmí zvířátka a popřípadě vyvětrá. Dále firma nabízí možnosti úschovy cenností nebo rezervních klíčů anebo také pomoc rodičům nebo dalším, které ve Vašem bytě zůstali.

Bez obav můžete odjet na dovolenou, nic Vám nehrozí.

  g+   sdílet