Ze ztráty udělejte nález!

  g+   sdílet  

lokator-appian-gps-tracker-cp-100-cerny

Ztratil se Vám někdy domácí mazlíček? Ukradli Vám někdy auto? Nevrátilo se Vám dítě domů a Vy jste byli polomrtví strachy?

To už je teď minulost. Na trh přicházejí satelitní lokátory, díky kterým můžete mít neustále přehled o svých věcech a svých nejbližších.

Firma GS Nymburk s.r.o. nabízí sadu lokátorů o velikosti krabičky od sirek, umístěných ve voděodolném pouzdře, které si jednoduše strčíte do kapsy, nebo připevníte svému mazlíkovi na obojek a už nemusíte mít strach, že se Vám ztratí.

skotska-klapoucha

Lokátory jsou připojeny na pult centrální ochrany, který 24 hodin denně sleduje polohu lokátoru. Lokátory mají nouzové tlačítko, jehož stisknutím nositel přivolá rychlou pomoc. Vy osobně můžete pozici lokátoru sledovat online a podle nastavení oblasti pohybu (tzv. „virtuální plot“) se Vám rozezní signál, pokud Váš mazlíček tuto oblast opustí. Lokátory mají neomezené pokrytí, tak se nemusíte bát, že by se Vaše dítě, kočka, pes nebo auto dostaly ze zorného pole bdělých strážců.

Lokátory dodává firma GS Nymburk s.r.o., člen asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm a držitel certifikátu ISO 9001:2000.

  g+   sdílet