Kódový zámek u trezoru.

  g+   sdílet  

DSCF1946

Zámky jsou hlavní překážkou u trezorů pro všechny, kteří  k němu nemají mít přístup a mají jim zamezit a znepříjemnit pokus k odhalení našeho soukromí.

Pro majitele, uživatele a všechny ty, kteří přišli na to, že trezor či sejf je nepostradatelnou součástí našeho domova, jako je lednička a televize, pro ty je zde zámková část volitelná.

Každý jedinec má své požadavky na své pohodlí pro obsluhu svého trezoru či sejfu. Zámek není určen k tomu, aby nám uživatelům znepříjemnil vstup do trezoru.

trezor na šperkyTrezor se dá uzamykat na trezorový zámek klíčový. Tento způsob je nejpoužívanější. Nezatěžuje naši paměť a nechce na nás hlídat baterie. Požaduje na nás pouze hlídat a opatrovat klíče. Lze jej použít i v prostorách kde není dostatek světla i pro osoby, které hůře vidí a nosí brýle.

DSCF1944

Zámek kódový mechanický je další způsob uzamykání pro naše pohodlí. Zámky, které používáme, mají samozřejmě volitelný kód, který jsme schopni si sami změnit. U tohoto druhu zámku nám odpadá nošení a opatrování klíčů. Máme zde pouze nutnost si zadaný kód pamatovat. U tohoto typu zamykání je však nutné aby zámek byl dobře přístupný a aby na tento zámek bylo dobře vidět. Dále není doporučen všem ,,cholerickým osobám“ pro svoji absolutní přesnost.

2

Zámek kódový elektronický patří mezi nejpopulárnější zámky pro svou jednoduchost a pohodlí v ovládání. Lze jej použít všude kde je naprosté sucho. Tento typ zámku za svoji pohodlnost a rychlost vyžaduje stálou pozornost. Zdrojem elektronických kódových zámků jsou baterie, které je nutné občas měnit. Je nutné v tomto případě používat baterie alkalické.

Kombinací trezorového klíčového zámku a nějakého kódového zámku docilujeme zvýšení zabezpečení našeho trezoru či sejfu.

Každý si může vybrat uzamykání, jaké mu vyhovuje.

Zdroj:  ceske-trezory.cz

  g+   sdílet