Klíčové centrum představí na veletrhu zajímavosti z oblasti zabezpečení

  g+   sdílet  
klice2

Zdroj: KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group

Firma Klíčové centrum nabízí kompletní zabezpečení pro Váš majetek – od klíčů a autoklíčů, přes dveře včetně veškerého příslušenství až po komplexní přístupové systémy. Na mezinárodním veletrhu, který se příští týden koná v Praze, představí nejen odborníkům, ale především široké veřejnosti, novinky a zajímavosti z různých oblastí zabezpečení.

Všechny, kteří se zajímají o moderní technologie, jistě zaujme inovativní přístupový systém secuENTRY. Ten namísto klasického klíče využívá k odemykání zámků smartphone. S příslušnou aplikací se tak z mobilního telefonu stává klíč, který při přiblížení ke dveřím zámek automaticky odemkne.

secu_phone

Zdroj: KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group

Obyvatele bytových domů možná zaujmou elektronické zamykací systémy CEStronics. Ty jsou vhodné zvláště do domů s bytovými jednotkami. Namísto klíčů mohou pracovat se snadno programovatelnými čipy, díky čemuž odpadají časté starosti s výměnou zámku při ztrátě klíče někým z obyvatel. Systém také umožňuje propojení s domovním telefonem.

Na závěr zmíníme ještě třeba širokou nabídku stylových klíčů s mnoha různými motivy, od obrázků ze známých seriálů až po loga oblíbených hokejových a fotbalových klubů.

Zaujal Vás tento krátký výběr ze zajímavých produktů? Navštivte stánek Klíčového centra na veletrhu, kde si tyto a další produkty budete moci prohlédnout a dozvědět se o nich více! Klíčové centrum bude na výstavišti v pražských Letňanech (hala 5A, stánek 5A13) vystavovat v rámci mezinárodního stavebního veletrhu For Arch a mezinárodního veletrhu FSDays zaměřeného na bezpečnostní techniku, systémy a služby.

Více na: www.klicovecentrum.cz

  g+   sdílet