Je Váš trezor bezpečný?

  g+   sdílet  

Máte své cennosti zamčené v trezoru? Ne vždy to znamená, že jsou v bezpečí! Na trhu je bezpočet typů trezorů od nejrůznějších dodavatelů a jejich kvalita se značně liší.

Jak uvidíte v následujícím videu, obyčejný trezor bez certifikace lze často otevřít velmi rychle a snadno s použitím předmětů, které najdete v každé kanceláři! Takový trezor pak Váš majetek příliš dobře neochrání. Pokud je navíc umístěný viditelně, zloděje může naopak spíše přilákat.

Doporučujeme tedy při nákupu trezoru zbytečně nešetřit a pečlivě vybírat. Chcete-li mít jistotu, kupujte jen kvalitní trezory od renomovaných výrobců, jakým je například německá společnost Burg-Wächter. Že je daný trezor skutečně bezpečný, můžete poznat podle toho, že má certifikaci ECB (European Certification Body) – Evropského certifikačního orgánu. Tato nezávislá organizace na základě akreditace dle evropské normy trezory testuje. Certifikaci mohou získat pouze výrobky splňující nejnáročnější bezpečnostní kritéria. Jakými testy musí trezor před udělením certifikace projít je ukázáno ve druhé části videa.

Certifikované trezory Burg-Wächter můžete pořídit v Klíčovém centru – www.klicovecentrum.cz

  g+   sdílet