Máte bezpečné dveře? A co Vaše okna?

  g+   sdílet  

okno-vyhled1

Vloupání okny je mnohem častější, než si myslíte. Zatímco si dnes již mnoho lidí uvědomuje nutnost kvalitního zabezpečení dveří do domu nebo bytu, pro okna to bohužel neplatí a zloději to dobře vědí. Ze statistik vyplývá, že až k 80 % vloupání dochází přes okna!

Pro obyvatele nižších pater proto doporučujeme nezaměřovat se pouze na bezpečnost vstupních dveří, ale také oken.

Pokud nebydlíte ve vysoce rizikové lokalitě, pravděpodobně nebudete chtít investovat do instalace bezpečnostních mříží na okna. Ty sice představují velice účinnou ochranu před vloupáním, zároveň jde však o poměrně radikální řešení.

Německá firma Burg Wächter proto nabízí speciální zámky na okna, které zabraňují vypáčení a násilnému otevření okna. Tyto zámky jsou vysoce odolné, nenáročné na údržbu a snadno se používají. Jejich instalace je velmi rychlá a jednoduchá a nepoškozuje okno. (Montáž lze provést pouze na rám okna, čímž se vyhnete poškození okenního křídla.)

ws_11_w

Okenní zámky se vyrábějí v mnoha variantách a lze je tak použít na nejrůznější typy oken – na okna jedno- i dvoukřídlá i například na francouzská okna. Vhodné jsou jak na okna plastová, tak i na okna dřevěná či hliníková.

winsafe1

Pro více informací o okenních zámcích kontaktujte prosím KLÍČOVÉ CENTRUM – www.klicovecentrum.cz, které je jejich výhradním dodavatelem pro ČR a SR.

Pokud se chystáte odjet na dovolenou, pak je právě nyní ideální doba pro pořízení okenních zámků. Neusnadňujte zlodějům vstup do svého domu nebo bytu. Zabezpečte svá okna včas!

  g+   sdílet