NUKI: ovládejte svůj zámek smartphonem

  g+   sdílet  

Telefon dnes míváme u sebe pořád, zato nezapomenout na klíče bývá někdy docela oříšek. A vracet se pro klíče, pokud zrovna spěcháme, nebo je lovit z kapsy, když právě táhneme plné tašky s nákupem, nebývá nejpohodlnější. Namontujte si na dveře NUKI a přestaňte se trápit s klíči!

Nuki_Smart Lock_Lifestyle 6

NUKI je malý doplněk, který si jednoduše namontujete na svůj současný zámek ve dveřích. NUKI potom přes Bluetooth komunikuje s Vaším smartphonem, při příchodu domů Vám dveře odemkne a při odchodu je zamkne. A telefon přitom můžete mít celou dobu třeba v kapse nebo v batohu. Přístupová práva si můžete nasdílet s ostatními členy domácnosti a všichni tak pohodlně odemykat smartphonem. Děti a senioři zase k ovládání zámku můžou používat třeba dálkový ovladač. A pokud své NUKI připojíte k domácí wifi, budete moci odkudkoliv na světě odemknout svým smartphonem dveře návštěvě nebo opraváři, zkontrolovat, jestli jsou dveře právě otevřené nebo zavřené a nebo třeba jestli už děti dorazily ze školy.

NUKI-door

NUKI je nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak svůj zámek změnit na „chytrý zámek“. Montáž tohoto doplňku je totiž velice snadná. Zvládnete ji sami během pár minut a nepotřebujete vůbec žádné nářadí. Aplikace NUKI je ke stažení zdarma a provede Vás jednoduchým nastavením telefonu i zámku.

Pro více informací kontaktujte KLÍČOVÉ CENTRUM, specialisty na mechanické a elektronické zabezpečení domácností a firem.

 

 

 

 

  g+   sdílet