D-Link získal dvě prestižní ocenění iF Design Awards

  g+   sdílet  

Společnost D-Link, globální lídr v oblasti inteligentního videodohledu a síťové konektivity, získala další prestižní a světově uznávané ocenění iF Design Awards za dvě ze svých domácích inteligentních dohledových Wi-Fi kamer – outdoorovou 2K QHD Pan & Zoom kameru DCS-8635LH a vnější Full HD Wi-Fi kameru DCS-8302LH.

IfD2021

DCS8302LH_03_Outdoor

Díky sofistikovaným funkcím, jako je detekce osob na bázi umělé inteligence (AI), umí Wi-Fi kamera D-Link přesně identifikovat pohyb člověka v reálném čase, a minimalizovat tak falešné poplachy. Model DCS-8302LH nabízí kvalitní obraz ve Full HD 1080p během celého dne a s infračerveným nočním viděním s dosahem až na pět metrů i v úplné tmě.

S vestavěným mikrofonem a reproduktory pro obousměrnou zvukovou komunikaci a s funkcí sirény může kamera nejen upozornit na podezřelý pohyb, ale zároveň i odradit případné vetřelce. Díky výkonné Wi-Fi a tělu odolnému vůči povětrnostním vlivům je možné tuto kameru nainstalovat kdekoli v domácnosti, garáži, zahradě nebo v prostředí menších firem.

DCS8302LH_01_Billboard

Wi-Fi kamera 2K QHD Pan & Zoom (DCS-8635LH) k venkovní instalaci, která u nás bude k dispozici později v tomto roce, poskytuje přesný a podrobný přehled při videodohledu a ochraně domácnosti nebo malé kanceláře. Kamera je odolná vůči povětrnostním vlivům s krytím IP65, nabízí video ve vysokém rozlišení a díky sofistikovanému motorizovanému otáčení 360°pokrytí. Díky pokročilým funkcím, jako jsou detekce osob, rozpoznávání obličeje, automatické sledování pohybu, detekce rozbití skla a siréna, můžou uživatelé rychle odhalit i odradit případné vetřelce, a líp tak chránit svůj domov.

DCS8302LH_09_Cloud

“Jsme nesmírně hrdí, že jsme letos zísali dvě prestižní ceny iF Design Awards a že naše inteligentní domácí kamery vynikají mezi tisíci produktů jiných společností. Ocenění jsou důkazem našeho závazku vytvářet a vyvíjet produkty vynikající kvality, designu a funkčnosti,” říká Kevin Wen, prezident společnosti D-Link Europe.

DCS-8635LH_front

DCS-8635LH_size-1

Soutěž iF Design Award pořádá nejstarší nezávislá projekční organizace na světě – iF International Forum Design GmbH se sídlem v německém Hannoveru. V tomto roce bylo do soutěže přihlášeno přes 10 tisíc produktů z 52 zemí.

Pro více informací navštivte stránky ZDE                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

  g+   sdílet