Miss hasička, hasič sympaťák a skvělý kalendář

  g+   sdílet  

Vítězkou se stala jednadvacetiletá DOMINIKA ADAMČIOVÁ z SDH Chocholná na Slovensku. Hasičem roku se stal stejně starý LUKÁŠ DACÍK z SDH Vlčnov.


Titul Vicemiss Hasička ČS 2012 spolu s titulem Miss Hasička Facebook získala devatenáctiletá Tereza Linhová z Křemže, druhou Vicemiss se stala třiadvacetiletá Veronika Košťálová z Vísky, která i nejvíce zaujala zákazníky firmy SABE, kteří ji zvolili Tvář SABE Miss hasička ČeskoSlovensko 2012. Jako Miss Hasička Sympatie zazářila osmnáctiletá Kristýna Michálková z Dalovic.

Vedle nejkrásnějších hasiček byl na galavečeru volen Hasič roku, kterým se stal Lukáš Dacík, student fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci. Titul Hasič roku Sympaťák získal jednadvacetiletý Alois Jílek z Kolšova.

Čtrnáct finalistek z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska usilujících o korunku královny krásy a čtyři statní hasiči bojující o titul Hasiče roku se během galavečera představilo hned v několika soutěžních disciplínách.

Obě pohlaví ukázala svůj vtip a pohotovost v krátkém rozhovoru moderátorského dua Libora Boučka a Daniely Písařovicové. Ladnost křivek a vypracovaná těla v plavkách, hasičských uniformách a originalitu volných disciplín zase posoudila zkušeným okem odborná porota, v níž usedly moderátorka Agáta Hanychova, Miss České republiky 2002 Kateřina Průšová, Česka Miss World 2012 Linda Bartošová nebo fotbalista Pavel Horváth.

A slíbený kalendář? Žhavý doslova jako oheň. Ostatně, posuďte sami. Narozdíl od mnoha jiných oborových kalendářů je to opravdu velmi povedená záležitost. Objednat si jej můžete zde: odkaz.

  g+   sdílet