10. ročník mezinárodní konference bezpečnostního managementu 2014

  g+   sdílet  

kbm2014

Mezinárodní Konference bezpečnostního managementu (KBM) jsou tradiční události nabízející řadu atraktivních témat ze světa komerční i nekomerční bezpečnosti a bezpečnostních technologií.

24. 4. 2014 proběhne již 10. jubilejní ročník KBM 

Konference se opět odehraje v režii přední mezinárodní organizace ASIS International sdružující bezpečnostní profesionály již od roku 1955. S cílem rozvinout celosvětovou bezpečnost, sčítá ASIS po celém světě více než 38 000 členů.

„Za úspěchem konferencí jsou vždy konkrétní lidé a ročník KBM 2013 mě přesvědčil, že ASIS nabízí skutečně vynikající profesionály a schopné, motivované lidi, kterým jde o věc a je velmi příjemné s nimi spolupracovat. Proto nepochybuji, že jubilejní ročník bude přínosný a můžete se již nyní těšit na smysluplně strávený den, „ říká Zdeněk Kalvach, předseda ASIS International ČR.

DETAILS MAKE MASTERPIECE, zní motto tohoto ročníku a celková vize KBM 2014 bude směřovat do detailů.

„Cílem ročníku je nabídnout posluchačům program, který se bude věnovat detailům a umožní jít do bezpečnosti v jakémkoliv odvětví, protože se jedná o obdobné problémy (banky, velkoobchody atd.). Důraz bude kladen na Security Managery a jejich osobní přístup, nasazení, excelentnost, která spočívá v detailech každodenních problémů,“ dodává Zdeněk Kalvach.

Na den 25. 4. 2014 pro Vás tato konference připraví i unikátní jednodenní bezpečnostní SEMINÁŘ nazvaný „OKAMŽITÁ REAKCE NA BARIKÁDOVÉ SITUACE“. Tento vzdělávací kurz je určen řídícím složkám působících v objektech, kde může dojít k barikádové situaci: obchodní centra, administrativní budovy, objekty kritické infrastruktury, školy, objekty náboženského či symbolického významu.

Budeme se těšit na setkání s Vámi!

Tým ASIS INTERNATIONAL ČR

  g+   sdílet