UNIKÁTNÍ SLUŽBA NA TRHU S NEMOVITOSTMI

  g+   sdílet  

465491251

Prostředí realitního trhu v České republice se dá zcela bez nadsázky nazvat nepřehlednou džunglí. Tisíce zprostředkovatelů, tzv. realitních makléřů denně zápasí o nabídky nemovitostí a metody, jež k tomu používají, často jen těsně balancují na hraně zákona. Falešné nabídky neexistujících nemovitostí, nabídky bez oprávnění ke zprostředkování, lživé či zcela zavádějící údaje o nemovitostech včetně ceny. To je jen zlomek fíglů, které dnes praktikují zprostředkovatelé od těch tzv. garážových až po ty největší řetězce a sítě. Troufáme si říci, že známe zákulisí realitního trhu tak dobře, že tyto praktiky dokážeme včas rozpoznat a zabránit tak nejen ztrátě času a zbytečného úsilí, ale především zbytečným finančním nákladům.

Úspěšný obchodník s nemovitostmi a autor mnoha bestsellerů Robert Kiyosaki říká:

„Při koupi nemovitosti nikdy nevěřte makléři, který zastupuje prodávajícího a najměte si svého.“

Jednoduché varování pana Kiyosaki zcela postihuje obsah služby ZKONTROLUJTO. V českém realitním prostředí se totiž mnozí domnívají, že realitní makléř působí jako nezávislý poradce obou stran obchodu, ten, který hasí vášně a vede jednání k úspěšnému konci. V praxi tomu tak ale není. Pravdou je, že realitní makléř vždy „zpívá píseň toho, koho chleba jí“ tedy že u běžných realitních transakcí významně „kope“ za prodávající.

478871249

Pokud tedy chcete dosáhnout co nejvýhodnějších podmínek, neobejdete se bez svého zprostředkovatele, či chcete-li vyjednavače obchodu. Jednání v tomto režimu je vedeno zcela jinak, realitní makléř nabízející nemovitost si při setkání s takovým zástupcem prakticky nedovolí nic z ranku svých oblíbených metod, jež používá na kupce „laika“. Jednání bývá bez zbytečných emocí, rychlé a korektní.

Závěrem nemůžeme opomenout to, co považujeme za absolutní přednost služby ZKONTROLUJTO a to je fakt, že zde platíte vždy a pouze za pozitivní výsledek. Jsme připraveni vás kdykoli otevřeně informovat o pochybnostech, které v souvislosti s obchodem zjistíme a to s vědomím rizika, že z obchodu sejde. Díky tomu si budete jisti, že jste své úspory vynaložili dobře a bezpečně.

Cenu za kompletní službu si proto účtujeme pouze za podmínky, že nemovitost opravdu koupíte a to vždy až po podpisu kupní smlouvy. V případě, že se rozhodnete z jakéhokoli důvodu nemovitost nekoupit, neplatíte žádné poplatky ani naše náklady.

186320358

Zdroj: ZKONTROLUJTO

  g+   sdílet