Rychlá instalace a záznam každé události – Jablotron představuje nové kamery

  g+   sdílet  

Společnost Jablotron představila nové modely videoverifikačních IP kamer – JI-111C (DOME) a JI-112C (BULLET), které jsou plně kompatibilní se zabezpečovacím systémem JABLOTRON 100. Ten poskytuje komplexní řešení zabezpečení domácnosti i firemních objektů. Hlavní výhodou nových kamer je jejich velmi snadná a rychlá instalace a automatický videozáznam každé události, ke které v objektu dojde. Majitel má tak vše po ruce v aplikaci MyJABLOTRON, kde může rychle zkontrolovat aktuální stav, mít přehled a eliminovat plané poplachy.  

Videoverifikační IP kamery nabízí unikátní funkci s názvem Videosekvence. Jde o minutový záznam, který zachycuje 30 vteřin před poplachem a 30 vteřin po poplachu v monitorovaném místě. Uživatelé tak mají okamžitý přehled o příčině vyvolání poplachu a následných událostech bez nutnosti neustále sledovat telefon – systém uživatele upozorní automaticky, jakmile se něco děje. Záznam je dostupný odkudkoliv na chytrých mobilních zařízeních nebo přes webové rozhraní v aplikaci MyJABLOTRON. Uživatelé tak mají veškeré informace přehledně k dispozici na jednom místě.

Denní i noční režim ve Full HD rozlišení

Oba typy kamer pořizují barevné video s rozlišením HD nebo Full HD v rozlišení 1920*1080 obrazových bodů. V případě špatných světelných podmínek přepínají do nočního režimu, ve kterém využívají infračerveného přísvitu. První typ JI-111C (DOME) disponuje rozměry 111 x 111 x 82 mm, druhý typ JI-112C (BULLET) pak 300 x 90 x 90 mm.

JI-111C

Funkce kamer a jejich využití

Kromě Videosekvence si uživatelé mohou v aplikaci MyJABLOTRON kdykoliv zapnout živý přenos
z místa, které kamery monitorují. V reálném čase tak zkontrolují dění v objektu a ujistí se, zda nedochází k nechtěnému pohybu osob, plýtvání energií rozsvícenými světly nebo prověří, že děti bezpečně dorazily domů. Pokud majitel odjíždí na chatu, dovolenou, nebo chce mít firmu přes víkend monitorovanou, může využít nadstavbovou službu třídenního nebo sedmidenního záznamu. Díky tomu má dění v době své nepřítomnosti zachycené a může nahlédnout do libovolného času v historii záznamu. Všechna data jsou šifrována a bezpečně uložena na cloudu společnosti Jablotron, čímž je eliminována hrozba úniku citlivých informací a neveřejných záběrů.

Alarm s videoverifikačními IP kamerami lze také připojit na Bezpečnostní centrum JABLOTRON, které zajistí střežení objektů a pomoc při mimořádné události 24 hodin denně. Vyškolení operátoři při poplachu vizuálně zkontrolují situaci v objektu a kontaktují majitele. V případě potřeby okamžitě vysílají zásahový tým k objektu a informují Policii ČR.

JI-112C

Nové kamery a další produkty společnosti Jablotron si mohou prohlédnout návštěvníci veletrhu FOR ARCH (19.  – 23. září2017) v interaktivním stánku pod číslem 4B15 v hale 4.

Více o produktech společnosti Jablotron a nových typech kamer se dozvíte na www.jablotron.cz/kamery nebo na bezplatné zákaznické lince 800 800 522.

  g+   sdílet